Molins de Rei

Notícia

Marta Espona parla de les obres a l’estació de Molins de Rei i del problema de manca de places a les escoles bressol al “Bon dia i bona hora”

Estació de Molins de Rei
Estació de Molins de Rei

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha intervingut al  programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per tractar, sobretot, d’aquells temes i situacions que actualment estan repercutint en la vida de la nostra vila i en la de tots els seus veïns i veïnes. Aquí podeu recuperar la seva intervenció.
 
El primer gran tema al qual s’ha referit la Marta Espona fa referència a la situació en què es troba l’estació de RENFE de Molins de Rei, des de l’any 2019 pendent d’unes obres de millora aprovades pel MITMA, una decisió que es va prendre després de molts anys de reivindicacions de la ciutat.
 
Les obres, previstes inicialment per al 2020, es van posposar com a conseqüència de la pandèmia. A finals del mes d’octubre del 2021, Renfe va adjudicar les feines per construir tres ascensors i d’aquesta manera garantir l’accessibilitat total; obres que havien de començar durant el primer trimestre d’enguany. Quan som a punt d’acabar el segon trimestre, no s’ha mogut res.
 
La portaveu d’ERC Molins de Rei n’ha parlat arran de la pregunta que aquest dimecres ha fet la senadora d’Esquerra Republicana, Mirella Cortès, demanant una previsió d’obres i el motiu pel qual s’estan endarrerint tant. Sobre aquesta qüestió, la Marta Espona ha explicat que tot i ser a l’oposició, estan disposats a remar plegats en benefici de l’ajuntament de Molins de Rei, i de la vila, per descomptat.
 
El segon gran tema que ha tractat la portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Molins de Rei ha estat el problema de les escoles bressol de la ciutat i del fet que més de quaranta famílies s’han quedat sense plaça per al curs vinent.
 
Deixant clar que els motius poden trobar-se en el fet que a partir del setembre el curs de P2 serà gratuït, tal i com va aprovar el Govern de la Generalitat, la Marta Espona ha evidenciat que el previsible augment de demanda s’hauria d’haver tingut en compte.
 
Des d’ERC Molins de Rei fa dies que es parla d’aquesta qüestió, per exemple amb el diputat Joan Albert, per intentar trobar, entre tots, una solució, tot i que el grup municipal republicà, pel fet d’estar a l’oposició , no té prou informació, el que no vol dir que no segueixin aquesta problema.