Molins de Rei

Notícia

Marta Espona parla del projecte de la futura residència de gent gran al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei


Un dijous més, la portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha donat resposta a les “Preguntes a Esquerra” del programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei. Podeu recuperar l’espai aquí.
 
Primer de tot, la Marta Espona s’ha referit a la primera Assemblea de Dones d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet constituïda dissabte passat, una iniciativa pionera que constata la necessitat del treball conjunt de cara a noves iniciatives que impulsin la presència de la dona en tots els àmbits.
 
Ja en l’àmbit local, la portaveu d’ERC a Molins de Rei ha parlat de la futura residència de gent gran de la vila, un projecte del qual se’n parla fa molts, molts anys, i que ara sembla que es comença a desencallar amb la reunió celebrada aquesta setmana per part de l’equip de govern i en la futura trobada amb els partits der l’oposició que se celebrarà el 2 d’agost.
 
La Marta Espona ha destacat que Esquerra Republicana no veu malament el plantejament de l’ajuntament de cara al futur d’un equipament tan i tan necessari per la nostra vila, sempre i quan, remarca, es compleixin una sèrie de condicions; “endavant amb el plantejament, però no a qualsevol preu”.
 
La portaveu d’ERC també s’ha referit a la constitució del nou Consell Escolar Municipal, un òrgan més participatiu i obert, i del qual el grup municipal forma part.   
 
Finalment ha fet un breu avançament del proper Ple Municipal, el proper dimecres i l’últim abans de les vacances d’estiu, un ple que estarà molt centrat en l’aspecte econòmic de cara a les futures necessitats de Molins de Rei.