Molins de Rei

Notícia

La portaveu Marta Espona parla de la Festa Major de Sant Miquel al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei

Marta Espona en directe al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei
Marta Espona en directe al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei

Una setmana més, la portaveu d’Esquerra Republicana Molins de Rei, Marta Espona, ha participat al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per tractar tots els temes d’actualitat dels propers dies. Podeu recuperar l’espai aquí.
 
La Marta Espona ha començat avançant alguns punts del Ple Municipal del dimarts, 27 de setembre, el primer després de l’aturada per les vacances d’estiu. Un ple que es preveu tranquil i en què es començarà a parlar de les ordenances municipals; com ha dit la portaveu republicana, caldrà posar-s’hi per aportar tots els elements possibles pensant en millorar.
 
La Marta Espona també s’ha referit a la Festa Major de Sant Miquel, que comencen aquest divendres i es prolongaran fins el diumenge 2 d'octubre, i el programa de la qual s’ha presentat recentment. La portaveu d’ERC Molins de Rei ha valorat molt positivament algunes novetats d’enguany, per exemple, l’ampliació dels Punts Liles o l’augment de l’afluència d’autobusos per facilitar el desplaçament de tots els participants a les festes.

La portaveu d’ERC Molins de Rei ha engrescat a totes les dones, i també als homes, a participar a la 2ª Festa Lila del Baix Llobregat que se celebrarà el pròxim 16 d’octubre a Sant Esteve Sesrovires. Com ha recordat la Marta Espona, calen més mans per incorporar-se en aquest projecte de transformació.
 
Finalment, la Marta Espona ha fet una valoració de la situació actual a Catalunya aprofitant que aquesta setmana s’ha commemorat el cinquè aniversari del 20S. En aquest aspecte, ha lamentat la poca evolució que va en contra del desig d’independència que es manté ferm; per això ha subratllat que cal seguir lluitant per assolir l’objectiu.