Molins de Rei

Notícia

Recupereu la intervenció de la Marta Espona al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei

Marta Espona respon a les "Preguntes a ERC" a Ràdio Molins de Rei
Marta Espona respon a les "Preguntes a ERC" a Ràdio Molins de Rei

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha contestat un dijous més a les “Preguntes a Esquerra” del programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei on ha tractat temes relacionats amb l’actualitat de la vila i altres aspectes referents a la secció local. Podeu recuperar aquí la seva intervenció.
 
La Marta Espona ha començat parlant de l’Assemblea Nacional de Dones que Esquerra Republicana va celebrar el passat 12 de novembre a La Garriga. La portaveu d’ERC ha explicat en què consisteixen aquestes trobades, subratllant el que representen per un col·lectiu com és el de les dones.
 
A l’Assemblea de La Garriga es va tractar especialment de la situació de les dones arreu del món, amb la constatació de la vulneració dels drets que pateixen, un fet que lamentablement passa en molts països, i en aquest sentit ha destacat el testimoni de dues dones, una de l’Iran i una altra del Senegal.
 
La portaveu republicana ha volgut posar de manifest un testimoni sorprenent, per la proximitat del país, i que la majoria dels assistents desconeixia: la situació de les dones a Andorra a partir de la intervenció d’una representant d’una entitat d’aquest país, tan proper però, en alguns aspectes, tan desconegut, com en l’aspecte de la vulneració dels drets de les dones, també a Andorra.
 
En relació als temes que afecten Molins de Rei, la Marta Espona s’ha referit un cop més a la nova publicació de l’Ajuntament, el Balcó de la Vila. Primer de tot per expressar la seva sorpresa per l’endarreriment de la publicació, tenint en compte que els textos en què han participat els diferents grups de l’ajuntament es van lliurar fa dos mesos.  
 
Per acabar, la portaveu d’ERC i, recordem, cap de llista a les eleccions municipals del 2023, ha parlat de la celebració del Dia Mundial de la Infància, diumenge vinent, valorat especialment la iniciativa que promou la participació dels infants. En aquest sentit, la Marta Espona ho ha valorat molt positivament però ha expressat el seu desig que també tinguin utilitat.