Molins de Rei

Notícia

Marta Espona parla de les obres de restauració del Pont de la Cadena al “Bon dia i bona hora”

Marta Espona, al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei
Marta Espona, al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha intervingut, com cada dijous, al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per parlar, entre d’altres temes, de les obres de restauració del parc del Pont de la Cadena i de l’exposició en homenatge a Victòria Pujolar Amat que s’inaugura dissabte, 26 de novembre.
 
Marta Espona ha començat convidant a tothom a visitar l’exposició “Victòria Pujolar Amat 1921-2017” que obre les portes el dissabte, 26 de novembre, a la seu de l’Agrupa, al carrer Rafael Casanova, 26-28, i que es podrà visitar fins el 4 de desembre.
 
La portaveu d’ERC Molins de Rei també ha comentat la conferència que es farà amb motiu de la inauguració, a càrrec de la historiadora Gemma Tribó i amb la intervenció posterior de Vanessa M. Cortés, psicòloga i membre de l’associació STOP Violència d’Andorra, en què parlarà d’una realitat poc coneguda, la vulneració dels drets de les dones en aquest país veí.
 
En l’àmbit dels temes relacionats amb la nostra vila, la Marta Espona s’ha referit a les obres de remodelació del parc del Pont de la Cadena, un projecte que comença amb polèmica i del qual, Esquerra Republicana ha exposat la seva disconformitat per no fer front a necessitats tan importants com la de l’aparcament i la millora de la mobilitat.
 
Finalment, la portaveu republicana també ha expressat el seu suport a una proposta de Taula de la Cultura que reculli la diversitat de propostes culturals de Molins de Rei i la seva bona planificació .
 
Podeu recuperar la intervenció de Marta Espona al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei aquí.