Molins de Rei

Notícia

Marta Espona respon a les crítiques de l’alcalde contra ERC Molins de Rei al “Bon dia i bona hora”

Marta Espona, al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei
Marta Espona, al "Bon dia i bona hora" de Ràdio Molins de Rei

Un dijous més, la regidora i portaveu d’Esquerra Republicana Molins de Rei, Marta Espona, ha intervingut al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per tractar totes les qüestions i temes plantejats. Podeu recuperar aquí l’espai.

La Marta Espona ha començat fent balanç de l’acte de inauguració de l’exposició “Victòria Pujolar Amat 1921-2017” a la sala gran de la seu de l’Agrupa, valorant especialment les xerrades de la Catedràtica d’Història, Gemma Tribó, i de la presidenta de l’associació Stop Violències i de La Xarxa la Meri, l’andorrana Vanessa M. Cortés.

La portaveu d’Esquerra Republicana ha contestat a les crítiques de l’alcalde Xavi Paz al grup municipal pel seu posicionament en relació a la Càtedra de l’estudi del Renaixement de Molins de Rei. En aquest aspecte, Marta Espona ha reiterat l’opinió expressada en diverses ocasions pel fet que no és una despesa necessària en aquests moments.

La portaveu republicana també ha argumentat el vot en contra d’ERC al Ple Municipal sobre el conveni amb l’AMB per al finançament de les obres del parc del Pont de la Cadena. La Marta Espona ha volgut deixar ben clar quin és el posicionament del grup municipal, defensant la necessitat d’aparcament per facilitar l’accés al comerç de la vila.

Finalment, Marta Espona s’ha referit de la jornada reivindicativa viscuda per commemorar el 25N; i ha lamentat la poca activitat de la Regidoria de Discapacitats, aprofitant la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, aquest dissabte, 3 de desembre.