Molins de Rei

Totes les notícies

Marta Espona a Ràdio Molins de Rei

Marta Espona torna a posar-se davant dels micròfons de Ràdio Molins de Rei per respondre a les "Preguntes a ERC"

Una temporada més, la portaveu d’Esquerra Republicana Molins de Rei, Marta Espona, participa al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei en el que és l'inici d'un curs polític especialment important. Aquí podeu recuperar l’espai d’aquest dijous.   La Marta Espona comença valorant l’ofrena floral a Rafael Casanova durant la Diada Nacional de Catalunya que, com cada any, es va celebrar a la Plaça de Palau i que enguany va estar marcada pel retorn a la normalitat. Però també he fet balanç de l’11 de setembre en l’àmbit de país, reconeixent que li va quedar un sentiment agredolç.   Ja en l’àmbit de Molins de Rei, la Marta Espona s’ha referit a la futura residència de Molins de Rei i al que suposa la signatura de l’addenda entre l’ajuntament i la Generalitat de Catalunya i que permetrà 50 places noves, un fet que la portaveu d’ERC Molins de Rei ha valorat molt positivament, remarcant que es tracta d’un pas més que important, essencial.   La portaveu republicana a l’Ajuntament de Molins de Rei ha parlat també de l’inici del curs escolar marcat per la problemàtica de la manca de places a les escoles bressol de la qual tan es va parlar abans de les vacances.   Finalment, la Marta Espona s’ha referit a la Festa Major de Molins de Rei que començarà el divendres 23 de setembre i que després de dos anys, es podrà celebrar sense restriccions. Una festa, però, que arriba precedida de polèmica per les queixes de diverses entitats, entre elles l’Agrupament Escolta, que enguany no podrà disposar de bar per la prohibició de l’organització, que només ho permet a les entitats que organitzin activitats durant la festa.   En aquest sentit, la Marta Espona es pregunta el per què d’aquesta decisió i ha lamentat que l’Ajuntament de Molins de Rei, una vegada més, demostra que no té previsió, ni comunicació.

Marta Espona parla del projecte de la futura residència de gent gran al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei

Un dijous més, la portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha donat resposta a les “Preguntes a Esquerra” del programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei. Podeu recuperar l’espai aquí.   Primer de tot, la Marta Espona s’ha referit a la primera Assemblea de Dones d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet constituïda dissabte passat, una iniciativa pionera que constata la necessitat del treball conjunt de cara a noves iniciatives que impulsin la presència de la dona en tots els àmbits.   Ja en l’àmbit local, la portaveu d’ERC a Molins de Rei ha parlat de la futura residència de gent gran de la vila, un projecte del qual se’n parla fa molts, molts anys, i que ara sembla que es comença a desencallar amb la reunió celebrada aquesta setmana per part de l’equip de govern i en la futura trobada amb els partits der l’oposició que se celebrarà el 2 d’agost.   La Marta Espona ha destacat que Esquerra Republicana no veu malament el plantejament de l’ajuntament de cara al futur d’un equipament tan i tan necessari per la nostra vila, sempre i quan, remarca, es compleixin una sèrie de condicions; “endavant amb el plantejament, però no a qualsevol preu”.   La portaveu d’ERC també s’ha referit a la constitució del nou Consell Escolar Municipal, un òrgan més participatiu i obert, i del qual el grup municipal forma part.      Finalment ha fet un breu avançament del proper Ple Municipal, el proper dimecres i l’últim abans de les vacances d’estiu, un ple que estarà molt centrat en l’aspecte econòmic de cara a les futures necessitats de Molins de Rei.

Marta Espona, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Molins de Rei

Temes de gran interès local en l’entrevista a Marta Espona al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins

La portaveu d’ERC Molins de Rei, Marta Espona, ha intervingut, com tots els dijous, al  programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei per tractar temes d’actualitat i molt interès per a tots els molinencs i molinenques. Podeu recuperar aquí l’espai.   La primera qüestió que s’ha tractat ha estat la recent visita del conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, a l’ajuntament de Molins de Rei, així com  de la trobada que va fer amb els alcaldes, alcaldesses, portaveus i candidates i candidats d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat.   En segon lloc, la Marta Espona s’ha referit a un dels temes que més preocupen, i és l’alta demanda de places a les escoles bressol i sobre el qual els principals grups municipals de l’oposició, entre ells Esquerra Republicana de Molins de Rei, han demanat a l’ajuntament que hi doni resposta.   Finalment, la portaveu i candidata d’ERC Molins de Rei a les eleccions municipals de l'any vinent ha parlat de la problemàtica entorn La Rierada i el projecte d’urbanització, i de la futura residència de Molins de Rei, tema del qual es va parlar amb el diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, Joan Andreu.

Podeu recuperar l’última intervenció de la portaveu Marta Espona al “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei

Aquí podeu escoltar l’última intervenció de la portaveu d’ERC Molins, Marta Espona, al programa “Bon dia i bona hora” de Ràdio Molins de Rei.   La Marta Espona ha fet balanç, primer de tot, de la Fira de la Candelera que es va celebrar els dies 4, 5 i 6 de febrer i que arribava a la seva edició número 171, recuperant, a més la presencialitat. Precisament, la portaveu d’ERC destaca la importància que s’hagi pogut tornar sortir als carrers i així poder percebre tot el que representa la fira pels molinencs i molinenques.   La Marta Espaona també fa una valoració positiva de la bona feina que s’ha fet  per adaptar la situació a les circumstàncies en què ens trobem; tot i això posa de manifest alguns criteris que no s’acaben d’entendre, i que li han fet arribar alguns veïns i veïnes. Per exemple, una distribució un pèl il·lògica en la distribució de parades als carrers, amb alguns buits i d’altres amb presència de casetes en una i altra banda.   La portaveu d’ERC Molins de Rei a l’Ajuntament també parla de la visita del president de la Generalitat, Pere Aragonès, el primer dia de la Fira de la Candelera, valorant molt positivament aquest fet ja que, entre d’altres coses, demostra l’interès en aquest esdeveniment tan important per a tots els molinencs i molinenques.   Per acabar, la Marta Espona també parla de la futura residencia de gent gran de Molins de Rei després de la intervenció de l’alcalde Xavi Paz al “Bon dia i bona hora”. En aquest sentit, la portaveu d’ERC Molins ha demanat que l’Ajuntament de Molins de Rei i el Govern català s’asseguin per desencallar el projecte.