Montblanc

Notícia

Esquerra Montblanc presenta la llista que acompanyarà Oriol Pallissó a les eleccions del 28 de maig

El diumenge 29 de gener Esquerra Montblanc presentarà les persones que formaran la llista per les pròximes eleccions municipals i que acompanyaran Oriol Pallissó en aquest nou projecte.

Des de fa mesos que un nombrós equip de persones treballa a elaborar una nova proposta per Montblanc i també per agrupar un conjunt de persones el màxim transversal possible i que reculli les diverses sensibilitats de la Vila.

Així doncs, aquest acte serà un punt de partida per donar a conèixer la proposta per Montblanc i els seus habitants que té Esquerra Montblanc, amb Oriol Pallissó al capdavant, posant les persones al centre de la presa de decisions i buscant la millora dels serveis que ofereix l'Ajuntament i atenent les necessitats que existeixen i que no es cobreixen actualment.

En paraules del candidat d'Esquerra: "Diumenge presentarem un equip de treball molt ampli i preparat pels grans reptes que tindrà Montblanc els pròxims anys. És un orgull tenir un grup amb tanta il·lusió per crear una nova proposta per Montblanc i per tota la Conca. 

L'acte es celebrarà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc i conclourà amb un vermut per tots els assistents.