Nou Barris

Notícia

La gent d'Esquerra, persones amb compromís

Cartell Campanya
Cartell Campanya
CRISTIAN AGUDO. Per primer cop Esquerra Republicana ha esdevingut la segona força política al districte de Nou Barris, assolint el 17,47% dels vots a les eleccions al Parlament del passat 14 de febrer. Es continua així amb una evolució creixent i sostinguda en els suports cap a ERC durant les darreres comtesses electorals. I si aquests bons resultats han estat possibles, ha estat en gran part gràcies a la feina constant de la militància d'Esquerra Republicana. Una tasca que va molt més enllà de la campanya electoral, perquè la nostra presència al districte és constant. És clar que durant les campanyes electorals aquesta visibilitat augmenta, però si algun tret defineix la gent d'Esquerra és que sempre hi som. Som al costat de les entitats veïnals i de les diverses associacions, participem dels moviments socials i dels esdeveniments que tenen lloc als nostres barris, i som l'única força independentista que té representació al ple del districte. 

Aquesta vegada hem hagut d'afrontar una campanya atípica, en plena pandèmia i sense la possibilitat d'ajornar unes eleccions que hauríem volgut celebrar quan la situació fos més segura per al conjunt de la ciutadania. I malgrat tot, hem tornat a ser-hi i segurament hi hem estat més que mai. Perquè, de fet, hem estat la força política amb més representants de Nou Barris a les llistes electorals, amb quatre persones candidates: José Rodríguez (Ciutat Meridiana), Emma Serra (Jovent Republicà – Prosperitat), Llúcia Cuenca (Porta) i Cristian Agudo (Verdun). Durant aquesta campanya hem fet cinc actes polítics al carrer, seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries per poder dur-los a terme amb la màxima seguretat; hem fet parades informatives cada dia de campanya als diveros barris del districte; hem penjat més de 20.000 cartells electorals; hem repartit prop de 25.000 targetons a les bústies dels veïns i veïnes de de Nou Barris; i hem aprofundit més que mai en la campanya digital, amb entrevistes on-line a les persones candidates i emissions en directe dels actes.

Som ben conscients que la nostra feina no acaba aquí. No sortim al carrer únicament a demanar vots. Com hem explicat durant tota la campanya, som sempre al costat de la gent, especialment en moments de màxima dificultat. Continuarem acompanyant la ciutadania en les seves reivindicacions, les defensarem a les diverses institucions i treballarem pel benestar de tothom. Perquè així som la gent d'Esquerra Republicana, persones plenament compromeses amb la ciutadania, amb el benestar, amb el pogrés, amb els nostres barris i amb el conjunt del país.

Portem 90 anys d'història impol·luta al costat de la gent, i ara més que mai hi serem.