Nou Barris

Notícia

Gràcies Nou Barris !!!

Gràcies
Gràcies
LLÚCIA CUENCA. Fa una setmana celebràvem una jornada electoral atípica, en plena crisis sanitària i amb mesures de seguretat per la pandèmia. Amb cues al matí i escoles buides per la tarda, amb mascaretes i gel hidroalcohòlic. De bon matí, la incertesa de si es podrien constituir les meses -algunes escoles van trigar-, però finalment s'hi van constituir totes.

Una jornada en què vam haver de ser pacients, organitzar cues, fer passar davant aquelles persones que per edat o condició física eren més vulnerables, orientar a aquells que no sabien on havien de votar o bé li havien canviat el col·legi electoral. En definitiva, com sempre, al costat de la gent i treballant amb les nostres veïnes i veïns, ajudant en allò que podíem als membres de mesa, donant un cop de mà quan calia, als representants de l'Administració i als responsables sanitaris. En definitiva, contribuint a fer que la jornada electoral fos com cal, una jornada democràtica al costat de la gent.

Ho vaig fer personalment diumenge passat i ho torno a fer ara. Vull agrair a tota la militància, amigues i amics del Casal que es van oferir a participar en la tasca d'apoderat durant la jornada. Però també a aquells que van contactar amb nosaltres per a dir-nos que aquesta vegada no podien. Sabem que per a la següent podrem comptar amb totes i tots.

Hi ha una cosa que hem deixa un gust agredolç d'aquesta atípica jornada: el no poder celebrar els bons resultats al Casal. Això ens queda pendent!

I com no, agrair molt a tothom que ens heu votat i heu dipositat la vostra confiança en ERC, que us heu parat a les parades a parlar amb nosaltres, als que heu assistit als nostres actes i als que heu obert les bústies i ens heu llegit. Sapigueu que no només estem en campanya, nosaltres sempre hi som al costat de la gent, i sobretot amb la gent del nostre districte.