Nou Barris

Notícia

TMB assumeix les línies d’autobús de Sagalés a Nou Barris

Targetó de ERC al Plenari de desembre de 2020
Targetó de ERC al Plenari de desembre de 2020
Esquerra Nou Barris es congratula que TMB assumeixi les línies d’autobús del nord de Nou Barris per millorar el servei tal i com havia demanat el Grup Municipal republicà en el Plenari de desembre. 

El Grup Municipal d’ERC en el Districte de Nou Barris es congratula que tal i com han demanat entitats, associacions, usuàries i treballadors, TMB passi a gestionar directament les línies 80, 81, 82 i 83 de Nou Barris, actualment gestionades per l’empresa privada Sagalés. 

Esquerra ho va demanar en el Ple de Districte de desembre de 2020. La demanda presentada com a PREC va ser rebutjada pel Govern, per un “tecnicisme” -segons el Regidor de Nou Barris- en no tenir clara la viabilitat legal de TMB d’absorbir als treballadors i treballadores de les línies afectades. 

Ens congratulem que, tot i les paraules del Regidor, s’estigui treballant per incorporar als i les treballadores de les línies afectades que ho vulguin a TMB. 

Creiem important garantir la participació d’entitats, usuaris i usuàries en la reestructuració de les línies i recorreguts. És a dir, garantir que es prengui part en el procés de decisió. 


Més informació   

Defensa del PREC del GMdD: https://youtu.be/tD4b9skNS2o?t=10986
Refús del PREC per part del Regidor:  https://youtu.be/tD4b9skNS2o
Nota informativa de TMB: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-assumeix-linies-dautobus-nord-de-nou-barris-millorar-servei
Noticia a Betevé: https://beteve.cat/mobilitat/tmb-reformula-bus-80-81-82-83-nou-barris-nord/