Olot

Notícia

ERC Olot vota en contra de la puja d’un 14% de l’IBI a la ciutat

Anna Barnadas, Iolanda Suescun i Josep Granados
Anna Barnadas, Iolanda Suescun i Josep Granados
Esquerra vota en contra de la puja d’un 14% de l’Impost de Béns Immobles proposada per l’equip de govern. Des del grup es considera que no està prou justificada i que, en tot cas, s’haurien de tenir en compte els diferents nivells de renda dels olotins.

Anna Barnadas portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olot: " Creiem en la fiscalitat progressiva i per tant creiem en un IBI aplicat sobre la renda familiar, no sobre el valor del cadastre, perquè hi ha moltes situacions amb gent que pot tenir un valor cadastral molt alt i, en canvi, una situació econòmica familiar diferent i complicada."

A causa d'aquesta situació, ERC Olot denuncia una situació de desgovern a la ciutat i de manca de comunicació de l'equip de govern amb els grups de l'oposició. Així com una manca de coherència i de model de ciutat ja que en el programa electoral no s'indicava que la proposta de JXCat Olot passaria per un augment substancial d'impostos. 


https://www.garrotxadigital.cat/2019/10/29/els-grups-de-loposicio-votaran-en-contra-de-la-puja-dun-14-de-libi-a-olot/

https://www.garrotxadigital.cat/2019/11/04/olot-aprova-entre-protestes-una-puja-del-4-de-libi-i-el-47-de-la-taxa-descombraries/

  • ERC vota NO als pressupostos Olot 2019