Osona

Notícia

ERC Osona oferirà suport a la ciutadania en l’elaboració de CV i inscripció telemàtica a les empreses

Montse Mas lidera aquesta iniciativa com a secretària de Nova Ciutadania a la comarca

Amb la voluntat d’estar al costat de la gent, la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana a Osona posarà en funcionament, a partir del proper 27 d'octubre, un servei d'atenció presencial a la seu ubicada a la Ronda Camprodon de Vic per a les ciutadanes i ciutadans que necessitin suport en l'elaboració del CV i inscripció telemàtica a les empreses.

A la nostra comarca són moltes les persones que volen incorporar-se per primera vegada al món laboral i que, malauradament, no disposen de les eines o coneixements necessaris per fer el primer pas. A més, arran de la crisi sanitària que ha provocat que la majoria de sectors econòmics del nostre país s'hagin vist molt perjudicats -en especial el sector del turisme i el de serveis-trobem un elevat nombre de persones que han perdut la seva ocupació i necessiten ajuda per reincorporar-se novament a un lloc de feina.

D’altra banda, cada vegada és més freqüent que la majoria de tràmits es facin en format telemàtic, quelcom que dificulta encara més el procés a aquelles persones que no disposen d’Internet al domicili o de suficients coneixements amb les TIC. En aquest sentit, des d'Esquerra Republicana es voldrà oferir suport, no només en l'elaboració de la documentació,sinó també amb els tràmits en línia necessaris per fer efectiva la sol·licitud.

Segons ha exposat en roda de premsa la secretaria de Nova Ciutadania d'ERC Osona, Montse Mas,qui exerceix de tècnica de RRHH en una empresa privada, des del partit s'ha copsat "la necessitat d'oferir aquest servei gratuït com una alternativa" a aquells espais que fan pagar una quantitat important de diners per limitar-se a fer duplicats de la documentació, una suma que a més s'ha vist incrementada en oferir serveis de tramitació en línia. "No podem permetre que persones amb dificultats econòmiques es trobin davant d’aquestes situacions a l'hora de realitzar un tràmit imprescindible per poder obtenir una feina", ha afirmat Mas.

Esquerra Republicana a la comarca d'Osona oferirà aquest servei gratuït els dimecres, cada quinze dies, en horari de 18.30 a 19.30h a la seu de Vic ubicada a la Ronda Camprodon, 39baixos. El primer dia d'obertura d'aquesta oficina serà el 27 d'octubre.