Osona

Notícia

Josep Mª Font no es presentarà a les eleccions del 2007

Josep M. Font i Purtí ha anunciat aquest migdia en roda de premsa celebrada al local d’ERC de Vic que no serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Vic en les properes eleccions municipals del 2007.
Font ha destacat que la renúncia a presentar-se és purament per motius personals. Ha explicat que creu que ERC pot aconseguir l’alcaldia en les properes eleccions i que les persones que hi siguin han de tenir una disponibilitat total. També ha dit que al final d’aquesta legislatura ja portarà 16 anys a l’Ajuntament, i que continuarà de regidor fins al final d’aquesta. Desprès Font continuarà a ERC com a militant de base ajudant en tot el que es pugui.
A part d’això, Font ha explicat que no ha rebut cap mena de pressió per part del partit ni de la direcció del partit, desmentint així les noticies aparegudes en un setmanari el divendres passat.
En aquest mateix sentit s’han expressat Jordi Serra , President de la Comarcal, i Josep Mª Freixanet , Diputat de la Comarca al Parlament de Catalunya . Tots dos han donat tot el seu suport i el del partit a Josep Mª Font i n’han destacat tant la feina feta durant tots aquests anys, com la que creuen que es farà en aquests propers anys.
El president de la Secció Local de Vic, Lluís Argemí, ha destacat que la notícia apareguda la setmana passada, no estava contrastada ja que tot i haver estat preguntat per el setmanari, les seves respostes no varen aparèixer en cap moment a la notícia.
A la roda de premsa hi han assistit a part de Josep Mª Font en Lluís Argemí, Jordi Serra , Jaume Mas , Josep Mª Freixanet i els regidors de Vic Lluís Casellas, Santi Crusellas i Montse Magariño.