Osona

Notícia

Nova Executiva a la Secció local de Vic

El passat divendres dia 1 d’octubre es va elegir a Aleix Andreu com a President de la nova Executiva de la Secció local de Vic. L’Assemblea Local es va realitzar al Temple Romà de Vic, amb la participació d’una seixantena de militants.

Durant l’Assemblea es va escollir a Aleix Andreu com a nou President, a més de Miquel Saborit (Organització), Joan Moreno (Imatge i Comunicació), Àlex Bassols (Política Municipal), Marta Mir (Tresoreria), Gràcia Ferrer (Secretaria de la Dona; Sanitat), Josep M Diéguez (Cultura), Josep Ramon Soldevila (Activitat Econòmica), Marçal Orri (Joventut), Jordi Gilabert (Urbanisme), Ramon Escarrà (Immigració), Francesc Galí (Promoció Externa) i Nàsser Auquiad (Ass. Jurídica).

Cal destacar que l’Assemblea va batre un rècord d’assistència en la qual també s’hi va convidar al Secretari General del nostre partit, en Joan Puigcercós, el President Comarcal d’Osona, en Jordi Serra, el President del Consell Comarcal d’Osona, en Jaume Mas, i el Portaveu Comarcal de les JERC, en David Pujol.