Osona

Notícia

Inauguració de la Secció Local d’ERC – Centelles

El passat divendres es va inaugurar públicament, la nova secció local d’ERC a la població de Centelles. L’acte celebrat al Casal Francesc Macià, va acollir la presència de 90 persones, i va comptar amb els parlaments del President de la nova secció local, del President de la Federació Comarcal d’Osona, i del Secretari General d’ERC, Joan Puigcercós.
En un parlament d’uns 45 minuts, Puigcercós va glosar la figura del President Companys en el dia del record del seu assassinat a mans del règim franquista. També va fer un repàs de tots els temes que ERC té actualment sobre la taula, tant a Catalunya com al Congrés dels Diputats de Madrid, fent èmfasi en que tots els temes importants que s’estan debatent actualment a Catalunya : Estatut, Concert econòmic, Companys, etc... són temes que Esquerra ja demanava fa més de 14 anys.
En finalitzar l’acte es va servir un refrigeri per a tots els assistents, i la nova secció local va distribuir el primer numero del nou butlletí local d’ERC-Centelles, “El Campanar”.