Osona

Notícia

El Conseller Huguet visita la comarca i aposta pel turisme de qualitat a Osona

El nou conseller de Comerç, Turisme i Consum, Josep Huguet, va apostar a Osona per impulsar acords de cooperació que englobin diversos municipis per a la projecció del seu patrimoni històric i de llocs d'interès cultural.
Huguet es va reunir dimecres amb entitats econòmiques i representants polítics de la comarca, per posar sobre la taula les propostes de turisme per a l'any 2005. El conseller va assegurar que "tenim una voluntat de planificar i creure'ns el tema del turisme interior" com a "autèntic dinamitzador" de les economies locals, fent rendibles "activitats pròpies d'aquestes zones", com ara l'artesania o el sector agrari. Segons la seva opinió, la Generalitat de CiU "es va passar els anys parlant del turisme de masses, de sol i platja". Sobre això, va afirmar que "nosaltres no hi renunciem, però volem evolucionar, volem un valor afegit que ens permeti mantenir aquest turisme", que ha de venir "de la qualitat i de la diferencialitat".
La Generalitat, segons el conseller, col·laborarà amb tots els projectes que involucrin més d'un municipi. "Cal potenciar els elements característics de cada comarca i municipi, en aquest cas d'Osona, i també s'ha d'utilitzar el turisme cultural com a motor d'altres sectors", va explicar. (EP 22-10-04)