Locals d'Esquerra

Totes les notícies

Sant Esteve Sesrovires

MANIFEST MUNICIPAL D’ESQUERRA

Els homes i dones d’Esquerra, bona part dels quals comptem amb una àmplia experiència a l’àmbit social sesrovirenc, representem la més clara opció de futur i basem el nostre programa municipal en un nou tarannà polític que ens acosta de forma clara als ciutadans i ciutadanes, a través de les accions municipals que ens ajudaran, amb dedicació i amb il.lusió, a resoldre els problemes col.lectius. La llista d’Esquerra és una llista no condicionada pels vincles amb els grans grups econòmics i empresarials. Una alternativa allunyada d’aquests cercles de poder i això ens ajuda a escoltar, atendre les demandes i a donar solucions als veritables problemes i a les veritables necessitats del Sant Esteve del segle XXI. És necessari, doncs, davant l’actual situació, superar el model que amb absolutisme governa al municipi i treballar per aconseguir un model social. No té sentit atorgar terrenys municipals per a fer una escola privada i elitista, mentre que els nostres joves no es poden independitzar i segueixen a casa dels pares amb 30 anys.

Alcoi

Resultats electorals d'Esquerra

Resultats eleccions locals a Alcoi: El primer any que Esquerra es presenta a les eleccions locals d’Alcoi ha aconseguit un 0,71% dels vots: 238 surfagis. Resultats eleccions autonòmiques 2007: Esquerra ha aconseguit 11.756 vots, un 0'49%. Resultats municipals a nivell autonòmic: País Valencià 2007 10.603 vots, un 0,43%. 2003 4.489 vots, un 0,18%. Hem aconseguit dos regidors més respecte els comicis de 2003: un total de 5. Catalunya 2007 334.771 vots, un 11,67% 2003 414.549 vots, un 12,78%. Tot i que el nombre de vots ha disminuït, s’ha incrementat el nombre de regidors. Mentre que en 2003 hi havia 1.279, ara hi sumen 1.584. Illes Balears 2007 912 vots, un 0,21%. No hi ha resultats de les eleccions del 2003 i ara compten amb 3 regidors.

ERC Piera

ERC-PIERA ACONSEGUEIX CINC REGIDORS

ERC-Piera aconsegueix cinc regidors a les eleccions municipals que es van celebrar ahir, 27 de maig. Amb aquests resultats la representació d’ERC a l’Ajuntament de Piera augmenta en un regidor. ERC és la tercera força del municipi amb 1.267 vots.  

Francesc Roig en una imatge d'arxiu de la campanya electoral del 2007
Sant Cebrià de Vallalta

GRÀCIES A TOTS i A TOTES.

Primer de tot donar les gràcies a tothom que ha anat a votar i ha estat participa dels resultats electorals. Felicitar a la gent de les taules, que ha tingut la labor de portar a terme les eleccions al nostre municipi. Felicitar també a totes les candidatures que ha participat en aquestes eleccions, i en especial felicitar el resultat que ha obtingut CiU que ha estat una autentica guanyadora.

Alcoi

Últim míting de campanya

Avuí a les 20h al Casal Ovidi Montllor es realitzarà l'últim míting d'ERPV Alcoi d'aquesta campanya electoral. Comptarem amb la intervenció de Josep Cortés, el nostre alcaldable per a la ciutat, i Agustí Cerdà, el candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana. A més, al Casal podeu trobar la revista Esquerra Nacional i La Veu del Jovent, que recull les activitats de les Juventuts d'Esquerra Us esperem!

Roses

Festa Infantil i Berenar Popular

El dissabte 19 de maig a les 17 hs. es va celebrar una Festa Infantil i un Berenar Popular a la Riera Ginjolers organitzada per ERC de Roses . Hi va haver-hi una gran afluència de públic, sobretot de mainada, que s´ho varen passar molt bé. Cap a 2/4 de 8 del vespre la pluja va fer la seva aparició i es va donar per acabat l´acte.

Sant Andreu

Oriol Amorós i les JERC parlen d'Immigració al casal

El passat 9 de maig les JERC Sant Andreu varen organitzar una xerrada sobre immigració sota el títol "Sant Andreu: nous veïns, nous reptes" per tal de poder parlar sobre la realitat del país, la ciutat, i sobretot, del districte. La xerrada va comptar amb la participació d'Oriol Amorós, Secretari d'Immigració de la Generalitat de Catalunya; Ignasi Parodi, membre de l'entitat TriniJove, i Laia Grangé, portaveu de les JERC Sant Andreu i candidata de les JERC a la llista d'Esquerra a Barcelona. L'acte començà amb l'explicació d'Ignasi Parodi, membre fundador de l'entitat Trini Jove, qui va explicar el projecte que des d'aquesta entitat s'està fent al barri de La Trinitat. La inserció socio-laboral, la organització de tallers musicals, la formació acadèmica, i l'esport i la música com a eines d'inserció a la nostra societat són alguns dels projectes que fan que Trini Jove faci de La Trinitat i aquesta entitat una magnífica mostra de com integrar a les persones immigrades.

ERC Piera

ELECCIONS MUNICIPALS 2007

Jordi Madrid i Roca Candidat a l'alcaldia de Piera "A les darreres eleccions municipals del 2003 la nostra candidatura va aconseguir, contra tot pronóstic, situar-se com a principal partit de l'oposició a l'actual Govern. Ara han passat quatre anys i us vull presentar a un equip que, ja no en té prou amb aixó; un equip de dones i homes que vol assumir nous reptes i aixó només es pot traduir aconseguint govemarla nostra Vila en aquestes properes eleccions. Us oferim il·lusió i empenta, peró som conscients que només amb aixó no n'hi ha prou per governar Piera. És per aixó que la candidatura d'Esquerra us ofereix també, perqué no dir-ho, preparació, coneixement, transparéncia, imaginació, noves idees; en definitiva, sentit comú. Us demanem que confieu en nosaltres. L'auténtic canvi encara - és possible; atreveix-te."   

Alcoi

Poder informatiu

Avui en dia tenim una arma molt gran: els mitjans de comunicació. Una arma que espot fer servir de moltes maneres. Eixa arma en teoria ens hauria d’ajudar a estar més i millor informats, més culturitzats. Una de les coes que busquem quan llegim un llibre, un periòdic o quan escoltem el que la TV ens ofereix, és per que volem saber el màxim possible sobre alguna cosa per a tindre coneixement de la situació i poder opinar. El problema ve quan les informacions que ens venen estan malversades, o retallades degut als interessos polítics i econòmics del mitjà, moltes vegades originats en les pressions que reben de la classe política i dels anunciants. Sembla mentida, però és així. Fa molts anys estàvem immersos dins d’una dictadura i com el seu nom indica dicta les coses, diu com has d’actuar, no deus pensar. Molts l’acceptaven, però després entrarem en una democràcia, per tant la llibertat d’expressió, la veracitat i la professionalitat als mitjans, seria un dels seus pilars.

Alcoi

Benvinguts Alcoians i Alcoianes a Esquerra Republicana

Aquest any és molt important per al nostre futur, per al canvi que tan necessita la nostra ciutat. Un canvi que sols vosaltres teniu a les vostres mans. Teniu una vegada més l’oportunitat d'aturar un model de ciutat privatitzat a tots els efectes (escoles, aparcaments...), amb vivendes de renda lliure i que no ens equiparen a tots els ciutadans. D’evitar que l’entorn del que tan hem presumit i que avui dia, gràcies a l'especulació permesa per alguns partits governants, continue convertint-se en zones completament urbanitzades. A més, l’industria que hem perdut es vol convertir en serveis, en lloc de intentar recuperar-la, com així també la nostra identitat com a industrials. Perquè no sols els ecologistes tenen el deure moral de protegir i defendre la nostra natura, cadascú de nosaltres hauria de ser una miqueta ecologista. Perquè Alcoi era un poble molt ric culturalment, i avui en dia cada vegada ens interessa menys, també gracies a l’oferta cultural poc plural que tenim per part dels que governen en aquest moment.

Sant Andreu

Dissabte 12 de maig acte central de campanya al districte de Sant Andreu

El proper dissabte 12 de Maig és farà al districte de Sant Andreu l'acte central de campanya. A partir fins el migdia la plaça orfila (metro sant andreu, linia 1) comptarà amb activitat per a infants, inflable, punt informatiu, venda de material, músca i piscolabis. El míting anirà a càrrec de Joan Pallarès, actual Conseller de cultura del Districte, Montserrat Benedí, candidata d'esquerra Sant Andreu per Barcelona i del alcaldable Jordi Portabella.  

Alcoi

Homenatge a Joan Valls

El passat dia 1 de maig el candidat a l’Alcaldia d’Alcoi Josep Cortés i altres membres d’Esquerra acudiren a l’homenatge de Joan Valls. Vicent Romans presentà tots els que intervindrien en la celebració: els alumnes del Pare Vitòria i membres d’Amics de Joan Valls, que llegiren poemes, la Coral Polifònica Alcoiana i el dolçainer Hiroshi i el candidat a diputat per EU Lluís Torró, que tocà el tabalet. A més, Romans aprofità per a recordar la propera cita electoral i l’oportunitat que ens atorga de canviar l’actual govern, tant local com autonòmic

Esquerra Sant Cebrià
Sant Cebrià de Vallalta

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA EL DIA 13 A LES 13 HORES AL CASAL D'AVIS DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA (AVDA. MARESME, 8) -PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA, PRESENTACIÓ I MITING DEL PROGRAMA ELECTORAL. -PRESÈNCIA DEL DIPUTAT MÉS JOVE D'ERC AL PARLAMENT DE LA GENERALITAT, PERE ARAGONÈS. AL FINAL DEL ACTE HI HAURA UN APERITIU AMB PRODUCTES DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA.

Roses

Llista d'Esquerra per les properes Eleccions Municipals

La llista que Esquerra presentarà a les properes Eleccions Municipals a Roses el proper 27 de maig està integrada per:  1. Marc Danés i Zurdo  2. Fèlix Llorens i Palou  3. Verònica Bretau i Barbancho  4. Francesc Galí i Camprubí  5. Agnès Fàbregas i Badosa  6. Manel Donat i Giró  7. Carles Trias i Bosch  8. David Campà i Frigola  9. Sara Boix i Martí 10. Alea Noguera i Aldama 11. Toni Blanch i Pérez 12. Albert Font i Martí 13. Maria Piqué i Roma 14. Anna Blanch i Falcó 15. Francesc Xavier Calatayud i Sala 16. Joan Carles Cros i Miralles 17. Lucía Calafell i Martínez 18. Sara Padilla i Koch 19. Mohamed Acherkouk 20. David Pujol i Villar 21. Mireia Garzón i Gonyalons 22. Francesc Giner i Ballesta “Xispa” 23. Jaume Blanch i Falcó 24. Sílvia Gratacós 25. Carmel Rosés i Falgàs