País Valencià

Notícia

Condemna sense pal·liatius l'assassinat masclista del Port de Sagunt.

"Que cap dona o xiqueta torne a estar desemparada i que tots els actors socials des dels individuals fins als col·lectius siguen intolerants i implacables d'una vegada per totes amb el masclisme"

Des d'Esquerra Republicana del País Valencià condemnen sense pal·liatius el darrer assassinat masclista que ha tingut lloc aquest diumenge al Port de Sagunt.
 
La dona assassinada al seu domicili, a pocs metres de la rotonda on cada 25 de Novembre es recorda a les víctimes d'aquesta xacra, havia demanat ajuda als serveis socials municipals dos dies abans que la seua exparella posara fi a la seua vida el qual, a més, tenia una ordre d'allunyament. 

Des de la formació republicana preguntem què ha fallat en aquest cas concret i també ens qüestionem què falla davant aquest degoteig incessant de dones assassinades.

Apel·lem a la responsabilitat de les autoritats i de les institucions, però també a tots i totes nosaltres com a societat perquè els drets de les dones i xiquetes siguen respectats i no hàgem de lamentar més casos de violència masclista.

Que cap dona o xiqueta torne a estar desemparada i que tots els actors socials des dels individuals fins als col·lectius siguen intolerants i implacables d'una vegada per totes amb el masclisme, que aïllem a qui el minimitza o el consenteix i que es posen tots els medis per a combatre-ho. 
Des d'Esquerra Republicana del País Valencià ens sumem al minut de silenci convocat per l'Ajuntament de Sagunt, i a qualsevol acció que es convoque per condemnar aquest crim i reivindicar la lluita contra la violència masclista, però cridem ben fort alhora que ens volem vives i amb tots els drets!

Des d'Esquerra Republicana del País Valencià demanem que acudiu a les concentracions de rebuig a aquest assassinat que convoca la coordinadora feminista del Camp de Morvedre:

Hui dilluns 10 de maig a les 12h minut de silenci davant l'Ajuntament de Sagunt. 

Hui dilluns 10 de maig a les 19h Dòl per la veïna assassinada a la rotonda de la Tolerància del Port de Sagunt.

Divendres 14 de maig  a les 19h manifestació a Sagunt contra la violència masclista al triangle Umbral.