País Valencià

Notícia

JOSEP LLUÍS ALBINYANA, CANDIDAT A LA GENERALITAT PER ERPV: "...jo no puc mirar de costat".


Josep Lluís Albinyana, Josep Barberà i Mikel Forcada encapçalen la candidatura a les Corts Valencianes per les tres demarcacions.


El president del Consell preautonòmic Josep Lluís Albinyana encapçala la candidatura d’Esquerra Republicana del País Valencià a les Corts Valencianes.

Desprès de molts anys apartat de la política activa però estretament vinculat al valencianisme polític, Albinyana dona el pas perquè «no podia negar-me a l’oferiment d’Esquerra pel que representa i perquè no es pot mirar de costat la defensa de les llibertats democràtiques. Jo accepte el que em demana Josep Barberà pels valors que representa ERPV i perquè jo no puc mirar de costat», ha declarat Albinyana, qui assegura no capitanejar el projecte sinó formar part d’ell.

El president d’ERPV, Josep Barberà, cap de llista per la demarcació de València, ha declarat que “per als republicans valencians és un honor que l’única persona que ha practicat el valencianisme polític des de la màxima institució del País Valencià encapçale la nostra candidatura”. Per a Barberà, Josep Lluís Albinyana “és un referent polític carregat de coherència i honestedat, valors que avui més que mai cal recuperar.

El professor de la Universitat d’Alacant i president comarcal de l’Alacantí d’ERPV, Mikel Forcada serà qui encapçale la candidatura per la demarcació d’Alacant a les eleccions a Corts Valencianes del pròxim 28 d’abril.

Recordem que en aquesta mateixa jornada electoral del 28A Esquerra Republicana del País Valencià es presenta també a les eleccions a les Corts Generals, tal com vos informarem en el seu dia. En aquest cas serà Santi Zorío qui encapçale per Castelló la candidatura al Congrés dels diputats, Jaume Ferrà ho farà per València i Patri Minyana per Alacant.

Quant al senat seran Albert Amorós, Vicent Ruiz i Francesc Puchol els candidats per Alacant, València i Castelló

Per últim informar-vos que demà dimecres a les 19.30h tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Sueca la xarrada «País Valencià. Del 151 al 155» amb la participació de Josep Lluís Albinyana, Guillem Agulló, candidat a les europees, i Josep Barberà. L’acte estarà moderat per la secretària de política parlamentària Elo Chamarro.