Palafrugell

Notícia

Mònica Alcalà i Marc Casanovas encapçalen el nou projecte d’Esquerra Republicana de Palafrugell

Alcalà serà la candidata a les eleccions municipals del 2023, amb Casanovas com a número dos

La militància d’Esquerra Republicana de Palafrugell ha escollit Mònica Alcalà com a candidata a les eleccions municipals del proper 2023. L’elecció s’ha fet durant l’assemblea celebrada el dilluns, 20 de juny, per unanimitat.

La candidatura d’Alcalà s’ha presentat com un projecte de renovació amb una clara voluntat de treballar en equip. En aquest sentit, ha anunciat que compta amb Marc Casanovas per a compartir el lideratge del projecte.
 
“Estic orgullosa de formar tàndem amb en Marc i de ser part d’un equip humà amb molt potencial. Farem un treball conjunt amb persones del municipi i per al municipi per encarar els reptes que ens proposa la societat, basats en la transició econòmica, social i ecològica. Aquests eixos són la base perquè tots els habitants del poble hi tinguin oportunitats d’una vida digna, de treball i d’habitatge; garantint el respecte, la convivència, la seguretat i la igualtat. Cal vetllar pel benestar de tots i totes i que tothom pugui sentir-se orgullós del poble on viu. Treballarem intensament pel futur, entregats al municipi”.
 
Mònica Alcalà Torrent (1985) és regidora des del 2019, any en què va acompanyar Josep Piferrer com a número dos. Actualment té al seu càrrec l’Àrea d’Educació, des de la qual ha gestionat la difícil situació creada per la pandèmia i ha desenvolupat projectes com el Passaport Edunauta o l’Aula de Robòtica, entre d’altres, a més de potenciar les activitats en família. És llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia cognitiva-conductual, i ha estat part activa en la vida associativa de Palafrugell, especialment com a membre fundadora de Birres Braves.

Marc Casanovas Castelló (1991) és llicenciat en ciències ambientals i desenvolupa la seva tasca professional com a tècnic i assessor de medi ambient. Estretament vinculat a les Festes de Primavera, ha estat president de la Associació de Colles de Festes de Primavera i actualment presideix l’associació Els Trompats, que promou la cultura i l’oci entre la gent jove. L’any 2019 va formar part de la candidatura d’Esquerra com a número 15.