Palamós i St. Joan

Totes les notícies

Els pirates al carrer major de Palamós

Invasió de pirates a Palamós i Sant Joan

Esquerra i Reagrupament de Palamós van decidir aportar, seguint el seu lema de campanya d'aire fresc, un final de campanya que no passés per la típica xerrada política o la xefla popular. I, seguint les seves propostes, va traslladar als carrers de la vila una escenificació de la festa dels pirates, que és una de les activitats que proposa en el seu programa electoral com a nou incentiu turístic, complementari d'altres, com podria ser la gamba. Per mitjà de cinc figurants –el capità, tres amb canons i un amb un carro–, van animar el centre del poble des de la plaça doctor Dalmau, al pàrquing del Cervantes, fins al mig del passeig del Mar, després de passar pels carrers Cervantes i Major, sempre amb un seguici de persones. “És una manera de mostrar la nostra aposta per una política diferent, una política de proximitat”, va dir l'alcaldable, Dani Reixach.

Dani Reixach, xat, públic

ERC aposta per les noves tecnologies en l'administració.

Ja fa un temps que Esquerra Republicana de Catalunya a Palamós fa aquesta activitat, un dia a la setmana. Ahir, però, i ja coincidint amb la campanya electoral, el seu cap de llista, Dani Reixach, ho va fer al carrer. L'acte es va fer a la plaça dels Països Catalans. El xat, segons Reixach, simbolitza l'aposta que Esquerra fa per les tecnologies 2.0. CITA DANI REIXACH 1 Després de gairebé sis dies de campanya electoral, Dani Reixach ha reiterat avui quin és el missatge principal que està donant la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a Palamós. CITA DANI REIXACH 2 Vídeo declaracions Dani Reixach

Presentació de l'espot de campanya

Ahir el vespre es va presentar l'espot de campanya d'Esquerra Palamós i Sant Joan, una cinquantena de persones van assistir a l'acte de presentació de l'espot que es va fer al Kingat. Aquí adjuntem l'enllaç pels que no l'hagin vist encara: espot campanya Esquerra Palamós avui farà la presentació de la candidatura i del seu programa electoral a les 19:30h a l'Hotel Trias.

Dani Reixach

Enganxada del primer cartell

Aquesta matinada hem començat la campanya de les eleccions municipals 2011. L'acte, impulsat i proposat per Esquerra Palamós i Sant Joan, va contar amb la participació de totes les forces polítiques de la vila. Durant els propers 15 dies Esquerra i Reagrupament us anirem presentant totes les nostres propostes per la vila. Palamós i Sant Joan necessita aire fresc i nosaltres estem preparats per donar-li!

Dani Reixach

ERC desmenteix que tingui un acord amb el PSC.

El candidat a l'alcaldia de Palamós per Esquerra Republicana, Dani Reixach, ha volgut sortir al pas d'alguns comentaris que donaven per fet que ERC pactarà amb el Partit dels Socialistes de Catalunya. De fet, el mateix cap de llista de Convergència i Unió, Kelo Martí, va alertar fa unes setmanes que calia evitar una possible reedició del tripartit, situant també l'Entesa dins d'aquest possible pacte. Segons Dani Reixach, cap de cartell d'Esquerra, no hi ha res de tot això. CITA DANI REIXACH 1 Segons Reixach, Esquerra Republicana no pactarà amb ningú que no respecti els aspectes essencials del seu programa. Afirma, en aquest sentit, que se senten prou forts per ser decisius en el pròxim govern municipal. CITA DANI REIXACH 2 D'altra banda, cap a un centenar de persones, segons el partit, van anar ahir a l'acte contra la jubilació als 67 anys, que Esquerra i Reagrupament van organitzar a Palamós. L'acte es va fer al passeig del Mar i va consistir en un campionat de botifarra. Ràdio Palamós

ERC i Reagrupament 'fan botifarra' a la jubilació als 67 anys.

L’activitat es farà diumenge, festivitat del Primer de Maig, al passeig del Mar de Palamós, a l'altura de l'escenari de Garbí. Dani Reixach, portaveu municipal d'ERC a Palamós. CITA DANI REIXACH El Consell de Ministres va aprovar el passat mes de gener l'avantprojecte de llei de la reforma del sistema de pensions públiques. Aquesta reforma, la tercera que es fa des de la restitució de la democràcia, eleva l'edat legal de la jubilació fins als 67 anys, amb algunes excepcions que permeten avançar-la. També s'incrementa de 15 a 25 anys el període de càlcul de la pensió que rebrà el treballador jubilat.

ERC vol que un agent cívic controli l'ocupació de la via pública.

El portaveu del grup, Dani Reixach, recorda que cada any es queixen que l'ocupació de la via pública a l'estiu és exagerada. Per tant, demana que s'hi posin límits aplicant les ordenances vigents pel que fa a aquestes qüestions. CITA DANI REIXACH 1 Dani Reixach admet que controlar si les terrasses o els expositors estan al seu lloc, o si bé ocupen més lloc del que els pertoca, és difícil. Per aquest motiu, Esquerra Republicana de Catalunya defensa crear la figura d'un agent cívic que s'encarregui d'aquesta feina. CITA DANI REIXACH 2 La problemàtica de l'ocupació de la via pública per part de negocis particulars s'ha tornat a posar d'actualitat a Palamós, després que l'Ajuntament hagi autoritzat dues noves terrasses al passeig del Mar. Ràdio Palamós

Joan Ridao presenta Dani Reixach, el candidat d’Esquerra a l’Ajuntament de Palamós i Sant Joan

Aquest diumenge al migdia el Secretari General d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Ridao, ha presentat a Dani Reixach, el candidat d’Esquerra a l’Ajuntament de Palamós i Sant Joan. En un acte celebrat a El Baretu el candidat palamosí ha volgut donar les gràcies a totes i tots el que li han concedit l’oportunitat de representar i ocupar aquesta responsabilitat. També ha repassat l’obra feta i impulsada des de l’oposició així com els plans de futur i programari que els republicans presentaran pel proper 22 de maig. Dani Reixach ha presentat també l’eslògan de la campanya que encapçalarà, aquest serà: “aire fresc per Palamós i Sant Joan”. Amb aquest eslògan el partit pretén per la vila una renovació dins i fora de l’Ajuntament, amb aire fresc que connecti el municipi a l’actual context, fent una política participativa, adequada i pròpia del s.XXI. Com a proposta a remarcar els independentistes han fet incisió en els pressupostos participatius, que és una de les seves propostes programàtiques per poder superar aquests moments de crisi. Ridao ha aprofitat també per valorar temes en clau supramunicipals, com la cimera celebrada el divendres al Palau de Pedralbes, on ha qualificat que no es pot "magnificar" el resultat de la cimera anticrisi perquè no ha suposat "un pas substancial", sinó que ha servit per mantenir un clima de diàleg tot i que ha remarcat que amb "això no n'hi ha prou".

Lluís Puig, Anna Ametller, Dani Reixach, Miquel Gubert, ERC Palamós

Esquerra Palamós i Sant Joan aprova la llista per les properes eleccions municipals

Després de l’elecció del candidat la passada tardor, ahir dia 16 de març de 2011 es va ratificar i aprovar la llista proposada per la comissió electoral. Així doncs els 5 primers electes que encapçalaran la llista seran: 1-Dani Reixach. Actual regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Palamós des de l’octubre de 2007. Farmacèutic i psicòleg de professió. 2-Lluís Puig. Professor d’Educació física de l’escola Vedruna Palamós i membre implicat en moltes de les diverses entitats i associacions de la vila. 3-Anna Ametller. Treballadora del CAP de Palamós i estudiant de filologia catalana. 4-Miquel Gubert. Palamosí de soca-rel treballador de la banca. 5-Carolina Alejandra Aravena. Xilena de naixement i palamosina d’adopció. Una mostra excel•lent de la integració dels nous catalans. La llista compta amb més de 20 noms (comptant suplents) i es una barreja de joventut i experiència, així com una representació de tot Palamós, tant a nivell de barris, com d’entitats com d’implicacions. Esquerra pretén ser la veu del poble i aportar un aire fresc a la política municipal, combatent així la desídia i el menysteniment que es proclama arreu del municipalisme. Volem convidar a tothom que vulgui participar del poble a sumar-se al nostre projecte comú, així com convidar a tothom a l’acte oficial de presentació del candidat, Dani Reixach, que tindrà lloc el proper diumenge 27 de març al bar “El Baretu” (c/vapor,1) on comptarem amb l’assistència del secretari general del partit: Joan Ridao, el secretari d’imatge i comunicació: Ignasi Llorente i el secretari d’organització: Eduard López. Perquè Palamós i Sant Joan necessita una alenada d’aire fresc, i Esquerra es compromet a dur-la.