Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC insta al Govern Municipal a recuperar la vigilància nocturna al parc del Sot d'en Barriques durant les nits i matinades

Des del passat 9 de maig està permesa, sense cap tipus de restricció, la mobilitat per les nits i això fa que a qualsevol hora es puguin produir actes vandàlics o bé d'incivisme en qualsevol indret del municipi.

Segons ha pogut saber Ara Parets ERC, des del final de l'estat d'alarma el Govern "unit i cohesionat" no ha tornat a recuperar el servei de vigilància nocturna durant les nits i matinades en el parc del Sot d'en Barriques.

L'exalcalde de Parets, Jordi Seguer, s'ha mostrat sorprès per la deixadesa del govern en aspectes com aquests "quan es van fer un fart de carregar contra la tanca del parc i van dir que preferien gastar-se els diners en vigilància per les nits".

En les darreres setmanes ja s'han produït diversos episodis d'incivisme a l'entorn del parc, que han provocat les molèsties del veïnat que viu més a prop.

De fet, eren els veïns i veïnes que més defensaven aquesta tanca perimetral.

Per tot plegat, des d'ERC exigim al govern que recuperi el servei de vigilància nocturna de manera immediata, ja que tenim constància que en el darrer mes aquest servei no ha existit.

Seguer ha recordat que quan va entrar el Govern Plural vam detectar diversos incompliments per part de l'empresa de vigilància privada que controlava el parc per les nits i per això vam optar per la contractació directa a través de l'Ajuntament d'aquest lloc de treball, que mentre va durar l'estat d'alarma va realitzar altres tasques com ara les de donar suport a l'equip d'agents cívics.

Des d'Ara Parets ERC considerem que cal prioritzar per davant de tot "el bon manteniment del parc" i per això cal vigilància per les nits i matinades.

Un altre aspecte a treballar seria millorar la seguretat en les zones de jocs que no tenen cap mena de tanca de fusta i són obertes.

"Una qüestió que després de la consulta ciutadana tan condicionada, el govern sembla haver descartat", ha dit Seguer.