Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC formula més preguntes sobre la gestió del Govern de la moció

El Grup Municipal d’Ara Parets Esquerra Republicana ha presentat tot un seguit de preguntes dirigides al Govern Socialista sobre la gestió relacionada amb les regidories de Gent Gran, Joventut, Comunicació o l’Àrea de Serveis Generals.

Per una banda i sobre el recent trasllat de serveis municipals al sector IVECO com ara l’SLOP o la Policia Local, es pregunta sobre quina és la previsió per traslladar també el Jutjat de Pau, tal com estava previst i contemplaven totes les modificacions del projecte.

Quant a joventut, des d’ERC s’ha demanat l’estat actual de la redacció de la revisió del Pla Local de Joventut que caldria tirar endavant aquest 2021.

En aquest sentit es va més enllà i es pregunta si els grups municipals de l’oposició tindran la possibilitat de fer aportacions durant el procés d’elaboració del document de treball.

Quant a gent gran, es demana quin és el calendari previst per a la constitució oficial del nou Consell Municipal de la Gent Gran, un nou consell de participació que va aprovar el Govern Plural en l’etapa de la regidora Montserrat Folguera.

A més, es vol saber si hi ha previst alguna mena de formació per als participants d’aquest consell de nova creació.

En comunicació, Ara Parets ERC continua fiscalitzant la regidoria liderada per Casandra García i més des de la posada en marxa del nou canal TV de Parets.

S’ha preguntat al Govern Socialista sobre la despesa que ha generat la creació d’aquest canal i també sobre les dades reals i certificades de quanta gent va veure el pregó en directe i quants accessos ha tingut la pàgina amb un sol vídeo fins ara.