Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC porta al síndic de Greuges els problemes que va tenir el públic per accedir al darrer Ple ordinari

La regidora portaveu Kènia Domènech va denunciar la situació insòlita en el final del Ple ordinari, celebrat el 23 de setembre, i aquesta setmana hem fet arribar una queixa formal per escrit al síndic de Greuges.

Aquell dia i malgrat que les restriccions del Procicat permetien un aforament del 70% a la Sala Basart de la Cooperativa, l’equip de govern format per Socialistes i Sumem, va decidir que només podrien entrar 10 persones del públic, malgrat que a la sala hi havia espai suficient per a moltes més persones.

Tot i la petició d’Ara Parets ERC, a molts simpatitzants dels partits de l’oposició i de la ciutadania en general, no se’ls va permetre accedir a la sala amb l’excusa que ja estava plena.

Per tot plegat hem traslladat una queixa formal per escrit al síndic de Greuges amb l’objectiu que es torni a repetir aquesta situació en els pròxims plens.

Alhora fem una crida des d’ERC a totes les persones afectades per aquesta limitació de drets i llibertats que presentin una denúncia a la pàgina web del síndic: https://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=90