Parets del Vallès

Notícia

El Govern Socialista rebutja encarregar la redacció d’un avantprojecte per millorar el Polígon Sector Mollet

El ple extraordinari, sol·licitat per Ara Parets ERC i Parets per la República-Junts, va servir per posar en evidència el govern sorgit de la moció de censura.

La proposta que instava a l’alcalde a fer una modificació de crèdit de 15.000 euros per encarregar l’avantprojecte de millora del polígon industrial sector Mollet no va tirar endavant a causa dels vots contraris de Socialistes i Sumem Esquerres.

En canvi, Ara Parets ERC, Parets per la República-Junts i Ciutadans van donar suport a la iniciativa.

L’exalcalde Jordi Seguer deia en la seva exposició que la proposta “venia a donar compliment a un dels compromisos que el Govern Plural va prendre amb el teixit industrial de Parets del Vallès després de les sessions del Parlem-ne, escenari Post Covid i dels contactes mantinguts al llarg de la nostra gestió”.

Seguer denunciava que “la situació actual del polígon sector Mollet, el pitjor pel que fa al seu estat i manteniment, ens porta a presentar aquesta petició de modificació per encarregar un avantprojecte de la millora del polígon que limita amb Mollet per poder avaluar els costos de la seva execució i valorar les vies de finançament de la inversió. En el passat es va fer al polígon Can Volart o bé al Llevant i ara és el moment d’afrontar-ho i més en temps de reconstrucció post covid”.

Segons l’exalcalde republicà “la imatge que dona aquest polígon sector Mollet no és coherent amb la riquesa del nostre teixit industrial i amb els ingressos que ens comporta per a les nostres finances municipals el fet que tinguem tantes empreses instal·lades a Parets”.

I va etzibar “els empresaris no només estan per pagar impostos sinó que també des de l’Ajuntament estem obligats a tenir uns polígons en bones condicions”.