Parets del Vallès

Notícia

Un any de treball intens per Parets

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

L’Ajuntament de Parets ha arribat a un acord amb la Fundació Sanitària Mollet per iniciar els treballs de sectorització de la residència centre de dia i així reobrir la part de l’equipament que roman tancada des del 12 de març.

Ens hem compromès a condicionar un dels patis exteriors de la residència i a resoldre els problemes de filtració d’aigua en la coberta on hi ha les habitacions dels avis i àvies.

L’obertura i l’ampliació del centre de dia, de 40 a 60 places, estarà condicionada a l’evolució de la Covid19.

Aquest acord és el fidel exemple de la bona i intensa feina que el Govern Plural ha dut a terme durant els primers 13 mesos de mandat.

Fa només unes setmanes inauguràvem el primer Parc de Cal·listènia de Parets i la reforma del parc la Linera, acabem d’asfaltar de nou els carrers Impremta, Àngel Guimerà, Berenguer i del Pont, i ja preparem la del tram d’Independència entre Bruc i Sant Sebastià, entre altres.

Estem netejant tots els escocells dels arbres, inclús dels polígons, hem renovat un tram molt malmès de vorera del carrer Prat de la Riba i hem ampliat la neteja viària amb el sistema d’aiguabatre tot l’estiu..

Pròximament arranjarem el vas principal i la planta soterrani de la piscina coberta ; canviarem el paviment del pavelló rectangular ; renovarem el terra del gimnàs del Pau Vila perquè el Tennis Taula pugui jugar ; condicionarem els patis de joc de l’escola Pau Vila...

Enguany hem apostat clarament per la cultura local en la programació ‘Sintonitza’t’, donant protagonisme als artistes paretans i a iniciatives tan originals com el Music Truck Festival.

Molt aviat ens reunirem amb els veïns del carrer Migdia per consensuar propostes de mobilitat, amb els del Cementiri per explicar el projecte de millora de l’enllumenat i dels parcs infantils. I passat l'estiu, renovarem els contenidors blau i groc de la recollida selectiva, que seran amb càrrega lateral i ampliarem a dos dies la recollida de voluminosos amb la incorporació de matalassos i electrodomèstics.

13 mesos i encara molta feina per fer.

Gràcies per la confiança!!


Article publicat en el Parets al dia del 23 de juliol de 2020