Parets del Vallès

Notícia

Cuidem-nos, cuideu-vos

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

El Nadal que ens tocarà viure aquest any no té res a veure amb el de les darreres dècades. L’evolució de la pandèmia de la Covid-19 ens farà canviar encara més els nostres hàbits i costums en una època de l’any on tradicionalment aflorava el consumisme generalitzat i les celebracions a dojo.

Des d’Ara Parets Esquerra Republicana fem una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva. De tots nosaltres depèn que després de Reis arribi una tercera onada i per això aquestes festes hem de ser el màxim d’escrupolosos amb totes les mesures de seguretat per evitar el risc de contagi.

Seran uns dies on tindrem molt presents a tots els éssers estimats que ens han deixat en el darrer any i en especial a totes aquelles persones que han mort a causa de la Covid-19.

La situació que ens ha tocat viure no és gens fàcil. El virus ha tingut importants repercussions en la nostra quotidianitat i efectes devastadors en molts sectors econòmics.

Per això, pensem que una molt bona manera de contribuir a la millora de la situació és que aquest Nadal, amb la mesura que sigui possible, consumim producte local i que comprem a les botigues de Parets.

Ens congratulem que més de 90 comerços hagin participat en la campanya de promoció ‘Ara més que mai’, impulsada per les regidories de Comerç i Consum.

Una bona manera d’expressar que l’Ajuntament dona suport al teixit comercial amb campanyes de difusió i amb més línies d’ajut econòmic que es convocaran amb l’inici de 2021.

Aquestes festes també seran molt diferents per als nostres menuts, que podran gaudir del pessebre i els avets gegants que hem instal·lat i de la visita de la cartera reial.

Alhora treballem per garantir que els Reis d’Orient visitin Parets la nit del 5 de gener.

De moment, hem enviat a tots els nens i nenes de 0 a 10 anys un fanalet que podran pintar i encendre per rebre’ls des de casa.

I per últim, volem acomiadar-nos agraint l’esforç que han fet tots els professionals que han estat a primera línia des de l’inici de la pandèmia.

Moltíssimes gràcies per TOT!!