Parets del Vallès

Notícia

Gràcies, Parets!!

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Després de la moció de censura perpetrada contra el Govern Plural per part de Sumem Esquerres i el PSC, s’ha obert una nova etapa política a l’Ajuntament on ARA PARETS Esquerra Republicana, amb cinc [email protected], s’ha convertit en el grup majoritari a l’oposició.

Sabem que en el joc de la política, les mocions de censura són eines legítimes que s’utilitzen per forçar canvis de govern.

Però presentar una moció en plena pandèmia de la Covid-19 contra el govern del qual es forma part és una actitud clarament irresponsable.

En un moment històric on les forces polítiques hem de sumar esforços, veiem com altres amb interessos desconeguts, han apostat per trencar el govern del canvi i per capgirar el model de governança.

Com també és irresponsable acusar el govern sortint de deixar factures sense pagar quan qualsevol càrrec electe sap que el seu pagament no depèn de l’alcalde ni dels regidors, sinó que forma part del procediment administratiu i de tramitació de l’administració.

Som a final de febrer i el nou govern, que tenia tanta pressa per fer-nos fora, continua sense aprovar el pressupost 2021 i tot just avui sotmetrà a aprovació el repartiment de cadires, sous i poder.

Pel camí, es replanteja l’execució de la tanca del parc del Sot d’en Barriques, quan ja s’ha adjudicat, i endarrereix l’inici de les obres adjudicades abans de Nadal.

Tot plegat deixa al descobert que els motius de la moció de censura eren “les ànsies de poder i de protagonisme”.

Volem agrair totes les mostres de suport de la ciutadania rebudes en les darreres setmanes.

Aquests gestos ens encoratgen encara més per continuar treballant en la millora del nostre poble des de l’oposició, de manera constructiva, per portar a la pràctica tots aquells projectes que deixem embastats en cada regidoria i que reclamarem la seva execució.

I per últim, agrair als 1.735 paretans i paretanes que el passat 14 de febrer ens van donar suport en les eleccions catalanes.

Gràcies al resultat obtingut, Esquerra Republicana està en disposició de recuperar la presidència de la Generalitat, 82 anys després.Article publicat al Parets al dia de febrer 2021