Parets del Vallès

Notícia

No anem bé

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

El nou alcalde Juzgado es va comprometre el dia del ple de la MOCIÓ DE CENSURA a governar per tothom, però dos mesos després tornen a reproduir-se els tics del passat, que ja vàrem patir a l’oposició.

El nou Govern sorgit del Pacte del Cortijo menysté els prop de 2.300 electors que van votar Ara Parets ERC en les municipals de 2019.

La seva resposta a les instàncies presentades és el silenci. No contesta cap de les peticions ni facilita la informació sol·licitada sobre les presumptes factures pendents que el Govern Plural va deixar a pagar arran de la moció.

Les seves acusacions només eren una cortina de fum per tapar la paràlisi instal·lada a l’Ajuntament des de la seva arribada.

Per tot plegat, hem demanat l’empara del síndic de Greuges que ja ha requerit a l’Ajuntament que contesti totes les demandes d’informació.

Tampoc pot ser que Rosa Martí, regidora d’Urbanisme i propietària de terrenys al Quarter Nord, es proposi ella mateixa i es voti per representar l’Ajuntament de Parets en la comissió de delimitació dels termes de Parets i Lliçà de Vall.

Arran d’aquests fets, ERC ha impugnat l’acord de ple perquè la llei és ben clara: les autoritats i representants de la corporació s’han d’abstenir obligatòriament quan tinguin un interès personal o puguin influir en la seva resolució.

Ens reafirmem en el que va dir la nostra portaveu, Kènia Domènech, que Rosa Martí té massa interessos personals per continuar sent regidora d’Urbanisme i més quan no ha estat capaç d’apartar-se en l’aprovació d’aquest punt.

Capítol a part és la seva gestió en la marxa enrere de la tanca del Sot d’en Barriques o en la nova reforma del carrer Major.
 
Per altra banda, reconstrucció social i econòmica postCovid, habitatge i projectes del Govern Plural, han estat les prioritats defensades per Ara Parets ERC en les negociacions del pressupost 2021, que se sotmetrà a aprovació aquest dijous 25 de març.

Quasi dos mesos i mig després de la presentació de la MOCIÓ DE CENSURA. Malgrat la pressa que tenien no entrarà en vigor fins a final d’abril.