Parets del Vallès

Notícia

Viure de renda

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Coincidint amb els 100 primers dies de gestió, el nou govern sorgit de la moció de censura ha presentat el Pla d’Actuació Municipal 2021-23. Un autèntic plagi de les propostes incloses en el PAM que el Govern Plural va presentar el desembre de 2020.

Sense cap mena d’escrúpol, la coalició de PSC i Sumem Esquerres copia el 85,4% de les accions incloses en el document elaborat pel govern que ells tan van criticar i van acabar tombant amb la moció de censura.

Aquest fet demostra com durant els 4 primers mesos del Pacte del Cortijo continuen vivint de renda, és a dir, de tota la gestió realitzada i apropiant-se dels projectes embastats pel Govern Plural.

És el cas del conveni aprovat per la Generalitat per construir el nou INSTITUT-ESCOLA, les obres de la nova comissaria de la Policia Local a IVECO, la nova ordenança de mobilitat i circulació, el reconeixement en transparència, la nova escombradora per netejar els carrers o les obres de millora en els carrers Aurora, Ferrer i Guàrdia i la reforma del parc de la plaça Espanya.

Des d’Ara Parets ERC estem molt orgullosos de tota la feina feta pel Govern Plural, que contrasta amb la inacció del nou alcalde, mancat de lideratge davant de les seves sòcies de govern.

És el preu de la moció de censura: prevalen les cadires i els interessos personals per davant de l’interès general de la ciutadania.

El darrer exemple, la construcció del nou INSTITUT-ESCOLA, que sorgirà de la fusió de La Sínia i el Lluís Piquer.

Aquest acord històric pel municipi de Parets posa de manifest com Esquerra Republicana ha complert els seus compromisos amb la ciutadania, tant a la Generalitat com a l’Ajuntament.

Es fa realitat el compromís assolit entre el conseller Bargalló amb el Govern Plural.

Mentre Sumem sempre va qüestionar que la Generalitat complís l’acord i el PSC no va votar ni tan sols a favor del conveni, tant Ara Parets ERC com PxR-JxCAT sempre van mantenir la confiança en el Govern Català, malgrat el retard en els terminis, a causa de la Covid-19.

Agrair també el vot favorable de Ciutadans.