Parets del Vallès

Notícia

Neix el Govern de Carrer, l’alternativa al socialisme de sempre

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Després de liderar durant 19 mesos el govern del canvi real a l’Ajuntament de Parets del Vallès, Ara Parets Esquerra Republicana ha presentat el GOVERN DE CARRER, l’alternativa al govern socialista de sempre.

Tot just cinc mesos després de la moció de censura, hem fet pública una nova iniciativa que està relacionada amb la campanya ‘A Peu de Carrer’, que entre 2017-2019 va visitar tots els barris del municipi per confeccionar el programa electoral de les municipals de 2019.

Els cinc regidors i regidores d’Ara Parets ERC integren el GOVERN DE CARRER que es dedicarà a recollir les propostes, queixes i aportacions en positiu dels paretans i paretanes.

Alhora, el GOVERN DE CARRER “defensarà un canvi real a l’Ajuntament amb un projecte de futur sostenible i transformador”.

Passa’t l’estiu, els regidors i regidores republicans, acompanyats de militants i simpatitzants visitaran tots els barris del municipi, a peu de carrer, per conèixer les necessitats del veïnat, moltes de les quals detectades gràcies a l’exhaustiva feina que es va fer des de les Regidories de Barri del Govern Plural.

Les visites, que s’anunciaran periòdicament, seran obertes a tota la ciutadania en general de Parets.

Alhora, ens comprometem a traslladar a l’equip de govern totes aquelles queixes, propostes i suggeriments que necessiten una resposta urgent.

Tot l’equip estarà a disposició de la ciutadania que s’hi podrà posar en contacte a través del seu e-mail institucional, a les xarxes socials o bé al whatsapp 611 40 81 88.
 
Jordi Seguer: Via Pública i Serveis Urbans ; Esports ; Seguretat Ciutadana i Comunicació.
Montserrat Folguera: Educació ; Joventut ; Gent Gran ; Equipaments ; Mobilitat i Habitatge.
Kènia Domènech: Cultura i Patrimoni ; Feminismes i LGTBI ; Participació i Transparència.
Joan Martorell: Comerç ; Consum ; Indústria i Urbanisme.
Carme Herrero: Acció Climàtica i Medi Ambient ; Drets Socials ; Ocupació i Emprenedoria ; Hisenda i Benestar Animal.

Per responsabilitat, cuidem-nos, cuideu-vos. Bona Festa Major Covid-19!!