Parets del Vallès

Notícia

Prioritat, les persones?

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

El ple extraordinari del 15 d’octubre, sol·licitat conjuntament per ARA PARETS ERC i PxR-Junts, ha tornat a posar davant del mirall a les forces que integren el Govern de la moció de censura.

Lluny del que proclamaven, la seva prioritat no és el veritable benestar dels paretans i paretanes.

Nou mesos després dediquen gran part dels seus esforços a una intensa campanya de neteja d’imatge amb propaganda pagada amb diners públics en els nostres mitjans: Parets al dia, web, publicitat en mitjans privats (l’han quadruplicat en 6 mesos) i a la nova televisió.

Prioritzen en despeses com el projecte de la passarel·la per veure les pintures de la Tipel, on s’invertiran 30.000€, i en canvi rebutgen la majoria de propostes constructives que presenta l’oposició.

Els vots en contra del PSC i Sumem Esquerres va servir per tombar tres propostes positives per Parets:

-Pla d’Ocupació especial Covid-19 dotat en 80.000€ per contractar 6 joves aturats de Parets, durant 6 mesos, per fer tasques de caràcter social o de suport a serveis municipals.

-Pla de reactivació cultural de suport a les entitats i associacions dotat en 100.000€.

-Avantprojecte millora del polígon sector Mollet dotat en 15.000€.

L’única proposta aprovada va ser la de sol·licitar a la Generalitat la inclusió de Parets dins de l’àrea de mercat d’habitatge tens de lloguer per contenir els preus al nostre municipi.

PUJADA DE TAXES PEL 2022

Des d’ARA PARETS ERC encara ens fem creus per l’increment d’un 35% de la taxa de recollida de residus pel 2022, quasi 20 euros en el rebut.

I ens sorprèn aquesta pujada, perquè ha estat arbitrària i poc raonada, sense definir un nou model de residus pel futur, sense distingir els habitatges on viuen menys persones, els locals sense activitat o els solars.

Donada l’actual situació econòmica post pandèmia i amb pujada generalitzada dels preus de la llum, gas, benzina i amb l’IPC pels núvols, ara no tocava la pujada tan gran i no ens serveix d’excusa que el servei és deficitari.

Perquè ho és des de la seva arrencada, fa més de 20 anys.