Parets del Vallès

Totes les opinions

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Decisions compartides

Fa pocs dies hem conegut, a través d’un comunicat fet públic, que l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume s’ha desvinculat de l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2022 i ho ha fet després de no arribar a un acord amb l’Ajuntament de Parets. La gent del cau sí que ha participat en el recorregut de la cavalcada i ho ha fet com una entitat més, com també Rodola, Ara Sarau o bé els Diables.

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Prioritat, les persones?

El ple extraordinari del 15 d’octubre, sol·licitat conjuntament per ARA PARETS ERC i PxR-Junts, ha tornat a posar davant del mirall a les forces que integren el Govern de la moció de censura. Lluny del que proclamaven, la seva prioritat no és el veritable benestar dels paretans i paretanes. Nou mesos després dediquen gran part dels seus esforços a una intensa campanya de neteja d’imatge amb propaganda pagada amb diners públics en els nostres mitjans: Parets al dia, web, publicitat en mitjans privats (l’han quadruplicat en 6 mesos) i a la nova televisió.

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Neix el Govern de Carrer, l’alternativa al socialisme de sempre

Després de liderar durant 19 mesos el govern del canvi real a l’Ajuntament de Parets del Vallès, Ara Parets Esquerra Republicana ha presentat el GOVERN DE CARRER, l’alternativa al govern socialista de sempre. Tot just cinc mesos després de la moció de censura, hem fet pública una nova iniciativa que està relacionada amb la campanya ‘A Peu de Carrer’, que entre 2017-2019 va visitar tots els barris del municipi per confeccionar el programa electoral de les municipals de 2019.

Montserrat Folguera

Institut escola, un projecte col·lectiu

L’any 1998, quan vaig arribar com a mestra a l’escola Lluís Piquer el centre començava el desdoblament de la segona línia. Després de 23 anys, l’atzar ha fet que torni a viure un altre repte: la construcció del nou Institut escola de Parets del Vallès. I quan dic construcció no només em refereixo a patir, altra vegada unes obres. Perquè, per estrany que sembli,  aquesta és la part més senzilla.

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Viure de renda

Coincidint amb els 100 primers dies de gestió, el nou govern sorgit de la moció de censura ha presentat el Pla d’Actuació Municipal 2021-23. Un autèntic plagi de les propostes incloses en el PAM que el Govern Plural va presentar el desembre de 2020. Sense cap mena d’escrúpol, la coalició de PSC i Sumem Esquerres copia el 85,4% de les accions incloses en el document elaborat pel govern que ells tan van criticar i van acabar tombant amb la moció de censura.

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

No anem bé

El nou alcalde Juzgado es va comprometre el dia del ple de la MOCIÓ DE CENSURA a governar per tothom, però dos mesos després tornen a reproduir-se els tics del passat, que ja vàrem patir a l’oposició. El nou Govern sorgit del Pacte del Cortijo menysté els prop de 2.300 electors que van votar Ara Parets ERC en les municipals de 2019. La seva resposta a les instàncies presentades és el silenci.

Grup Municipal Ara Parets ERC-AM

Gràcies, Parets!!

Després de la moció de censura perpetrada contra el Govern Plural per part de Sumem Esquerres i el PSC, s’ha obert una nova etapa política a l’Ajuntament on ARA PARETS Esquerra Republicana, amb cinc [email protected], s’ha convertit en el grup majoritari a l’oposició. Sabem que en el joc de la política, les mocions de censura són eines legítimes que s’utilitzen per forçar canvis de govern.

Jaume Martorell, Politòleg i Doctorat per la Queen Mary, University of London.

14-F: reconstrucció o restauració

Diumenge 14 de febrer ningú haurà guanyat, com a mínim ningú en solitari. Per a qualsevol que vulgui mirar les enquestes, aquestes dibuixen unes eleccions enormement incertes, que tant poden resultar en un partit traient el cap sobre un triple empat com en una sorpresa oculta però també esperable amb les dades a la mà, així com en un vot de càstig sobre el PSC o ERC o en una davallada substancial de JxCAT que les estimacions de vot no han vist.

Kènia Domènech, portaveu Ara Parets Esquerra Republicana

Posicionament d'Ara Parets ERC davant de la moció de censura

El 15 de juny del 2019 Parets començava una nova etapa, després de 36 anys de governs socialistes, el canvi irrompia a l’Ajuntament i es constituïa el Govern Plural. Un govern que es va comprometre amb la ciutadania a buscar una nova manera de fer política, d’una manera més propera a la ciutadania, plural, diversa i transparent, que busqués la seva implicació i participació, que dignifiqués les condicions de vida del veïnat del nostre poble, en resum, que acabés amb les polítiques opaques que posaven per davant els interessos personals a les necessitats reals del municipi.