Parets del Vallès

Totes les opinions

Josep Domènech, exregidor ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès

'La frase desfeta'

Una persona que ostenta un càrrec públic en un Ajuntament no pot incórrer en frases amenaçadores dirigides a un portaveu de l’oposició de la manera que ho va fer el primer tinent d’Alcalde de Parets del Vallès Sr. Francisco Juzgado. Els fets es van produir en la reunió de portaveus prèvia al Ple Municipal que s’havia programat de fer aquest passat dilluns. El que es demanava no era altra cosa més normal i transparent que fer una Auditoria.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC a l’Ajuntament de Parets del Vallès

Sobre el mestre Lluís Piquer

‘A Parets les úniques persones que formaven part de la trama civil i que van estar al costat de l’aixecament militar contra la 2a República, foren el mestre de les escoles nacionals Lluís Piquer Jover, i els seus fills Josep i Àngel. Eren tradicionalistes i estaven al corrent del moviment contra la República i la democràcia que s’estava gestant. El 19 de juliol, Josep i Àngel es van presentar a la Guàrdia Civil de Granollers per rebre les ordres sobre el que havien de fer un cop iniciada la sublevació militar.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

Eradiquem la LGTBfòbia!

El suïcidi d’un jove català transsexual, de només 17 anys, per culpa de l’assetjament escolar ha posat de relleu novament com els casos de discriminacions i agressions a Catalunya entre el col·lectiu LGTB no paren d’augmentar. De fet, l’Observatori de l’Homofòbia va alertar durant l’any passat que les denúncies per casos d’homofòbia al territori català han augmentat gairebé un 45% des del 2002.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

‘El 20 D, defensarem el teu vot’

El pròxim 20 de desembre ERC anirà a Madrid a explicar que a Catalunya ja vam decidir el passat 27 de setembre i que ara tenim un mandat democràtic del poble per exercir la nostra sobirania. En aquestes eleccions generals no podem cedir la nostra representació a les forces unionistes espanyoles que ja han enganyat prou als catalans i les catalanes en les darreres dècades. Ja n’hi ha prou de contes de fades com el federalisme o de referèndums impossibles.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

En memòria dels 8 paretans morts per defensar la República

"Por mí no os preocupéis, me matan inocentemente, así es que podéis ir con la cabeza bien alta a todas partes y podéis decir que sois familia de uno que ha sido fusilado inocentemente. Esto lo podéis decir en todas partes cuando no haya este gobierno". Aquestes van ser les darreres paraules que Esteve Seguer Forés, regidor de l’Ajuntament de Parets i militant de la UGT, va escriure en la carta de comiat a la seva família abans que fos afusellat per les tropes franquistes al Camp de la Bota, al barri del Poblenou de Barcelona.

Kènia Domènech

Participaquè?

parets pressupost participació

L'agulla arriba al set i sona el despertador. Un suc de taronja i unes torrades. Obre el diari, i tria. PARTICIPA. Què prefereixes, ajuts socials o plans d'ocupació? O bé, preservar el medi ambient? Només et cal numerar de l'u al cinc segons prioritat, i llavors tindrem l'excusa de només treballar en una vessant.  Perdoneu, però se m'ha fet indigest el suc de taronja. Participació? Per començar aquestes propostes haurien de ser propostes de mínims.

Kènia Domènech - Regidora d'Ara Parets

L'ofrena del silenci

“Ja no ens donen ni les molles. Les coses clares. Ahir durant l’ofrena floral es va llegir un manifest de part del consistori. Manifest que va sortir a proposta des de l’equip de govern, i que des d’Ara Parets vam voler modificar pel caràcter partidista, i per arribar a major consens, centrar-lo només motius històrics. Se’ns va vetar, ni escoltar-nos, ja que això és el seu circ insonoritzat.

Jordi Seguer, portaveu d'Ara Parets ERC

La rebaixa de sous a Parets

Aquests dies molts paretans i paretanes m’han preguntat per la rebaixa de sou de fins al 14% que l’alcalde del nostre poble s’ha aprovat en el ple. Com a portaveu d’Ara Parets ERC vull remarcar que si l'alcalde Mingote s'ha hagut de rebaixar el sou és perquè la llei LRSAL l'obliga a cobrar un màxim de 50.000 euros bruts/any, ja que el nostre poble no supera els 20.000 habitants. En termes generals, però, el cost del govern socialista és superior al de 2011-15 (incloent-hi dos regidors del PP).

Jordi Seguer, portaveu del grup municipal d'Ara Parets ERC

Discurs en el ple de constitució nou Ajuntament

Bon dia a tothom. Pel grup municipal d'Ara Parets Esquerra Republicana avui és un dia de satisfacció. 8 anys després recuperem la nostra presència en aquest plenari i alhora aconseguim tenir tres representants a l'Ajuntament. Tal com varem fer la nit electoral volem tornar a donar les gràcies als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creuen que hi ha una altra manera de fer política.