Esquerra Pla d'Urgell

Notícia

ERC Pla d’Urgell exigeix la creació d’una comissió de seguiment del transport escolar de la comarca.

Els republicans recorden a l’equip de govern del Consell Comarcal que és imprescindible tenir-la en funcionament el més aviat possible i així poder donar un millor servei als usuaris, especialment després dels problemes sorgits enguany amb el transport d’alumnes.
El grup d’ERC al Consell Comarcal del Pla d’Urgell reclama, de nou, la creació d’una comissió de seguiment del transport escolar de la comarca. Els republicans, arran del problemes sorgits enguany amb el transport d’alumnes, exigeixen a l’equip de govern de l’ens comarcal la necessitat urgent de crear aquesta comissió amb la finalitat de poder donar un millor servei a tots els seus usuaris.
Carles Palau, portaveu d’ERC al consell del Pla d’Urgell, explica que el seu grup  ha mantingut contactes amb les AMPES i amb diversos equips directius de les escoles i instituts de la comarca per ajudar, dins de les seves possibilitats, a trobar una solució al transport dels alumnes d’estudis obligatoris i post-obligatoris. “El proper curs s’han de licitar els contractes del transport escolar i el dels menjadors i és imprescindible comptar amb aquesta comissió creada i en funcionament per poder donar la millor resposta possible a tots els alumnes i usuaris”, apunta el portaveu.
En aquest sentit, Palau recorda que el seu grup porta reclamant aquesta comissió des de l’any 2015, any en el qual es va aprovar el reglament vigent del transport escolar del Pla d’Urgell. “Aquest reglament especifica clarament la obligatorietat de crear aquesta comissió reguladora. Aquesta petició l’hem fet en Ple i també per escrit, davant la nul·la predisposició mostrada per part de l’equip de govern. Es veu clarament que no hi ha voluntat política de crear-la, ja que no es vol donar transparència a la gestió del transport escolar”, avisa Palau.
Pel que fa al contracte dels menjadors escolars, el grup d’ERC ja fa temps que demana també al Consell Comarcal que s'iniciïn rondes de contactes amb les diferents AMPES i escoles, per elaborar uns plecs de clàusules que cobreixin les necessitats de les escoles de la comarca.