Esquerra Pla d'Urgell

Totes les opinions

Engelbert Montalà i Pla, portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Mollerussa

Madrid, Mollerussa i Vilanova de Bellpuig

Engelbert Montalà

Com astuta i intel·ligent política, l’actual presidenta de la Comunitat de Madrid ha sabut obrir un meló força polèmic per tancar-lo als 5 minuts. Simplement, ha obert la polèmica del Mobile World Congres perquè sapiguem que estan allà, que hi tenen interès i per amenaçar, com el fum que queda a l’aire després d’un tret amenaçador encara que t’hagis guardat l’arma.   Molts catalans i catalanes vam trobar l’anunci de la presidenta Diaz Ayuso del tot desmesurat i vam posar el crit al cel: - Com gosen intentar robar-nos un projecte treballat, cuidat i volgut per Barcelona i els organitzadors del Mobile World Congress.

Josep Maria Puig Vall - Alcalde de Torregrossa

Diguem prou

Ajuntament de Torregrossa

Des de l’Ajuntament de Torregrossa i en nom de tot el municipi diem prou a viure amb el neguit que suposa que per qualsevol inclemència meteorològica, faci calor, fred, vent,  pluja, boira... o bé simplement,  perquè tocava, es queda tot el poble sense subministrament  elèctric. Fa massa temps que una de les prioritats de l’equip de govern és lluitar  per a millorar  el tema de la llum  i els talls constants a Torregrossa, com també  es fa en l’àmbit de la sanitat,  l’ensenyament i  la N-240 entre d’altres.

Engelbert Montalà i Pla (Portaveu adjunt del Grup Comarcal d’ERC al Consell Comarcal del Pla d’Urgell=

Mengem el que votem

Engelbert

Els nostres infants mengen a les escoles el que els polítics contracten en organismes com el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, governat per CiU, ara Pdecat, des de sempre. Els vots als municipis de la nostra comarca conformen les majories al Consell i ara mateix la dreta catalana el governa amb majoria absoluta. Una de les competències del Consell és la contractació de les empreses que subministren el menjar a les llars d’infants i escoles del Pla.

ALEX MASES, CARLES PALAU, JOSEP MA PUIG I JOAN TALARN (ALCALDES DE LINYOLA, BELL-LLOC D’URGELL, TORREGROSSA I BELLVÍS)

EDUQUEM FENT COMARCA

Ja fa temps, força temps, que els responsables del Departament d’Ensenyament eren conscients que d’acord amb el creixement demogràfic caldria ampliar les línies d’educació secundaria a la comarca del Pla d’Urgell.   La incorporació d’un nou institut a la xarxa educativa de la comarca del Pla d’Urgell significa un canvi de paradigma importantíssim pel que fa a la distribució d’alumnes, als seus trasllats, a les metodologies educatives.

Alba Balcells (Portaveu de ERC al Consell Comarcal)

Al servei de la comarca, de la gent i del nou país

Gestionar un Consell Comarcal no és una tasca fàcil, com tampoc ho és actualment avançar des dels ajuntaments. La greu crisi econòmica que ja és una crisi social -amb desigualtats acusadíssimes- es mira al mirall cada vegada que aquesta institució intenta gestionar la prestació dels serveis per tal de fer-hi front.   La presència d’ERC a la institució que representa el conjunt de la comarca ha de servir i ha de continuar servint per traslladar-hi una nova manera de fer política; una nova política basada en la transparència, l’equitat i la participació.