Polinyà

Notícia

SÍ A L'ESTACIÓ DE TREN DE POLINYÀ.

SÍ A L'ESTACIÓ DE TREN DE POLINYÀ.
SÍ A L'ESTACIÓ DE TREN DE POLINYÀ.
El 15 de juny esquerra ha presentat en el parlament de Catalunya una proposta de resolució que en el cas de ser aprovada permetrà la construcció d'una estació de tren a Polinyà.
 
Els veïns de Polinyà hi tenim molt a guanyar amb l'estació de tren de Polinyà. Demanem el suport i la implicació de la resta de formacions polítiques del poble per tal que es posicionin en contra el Quart Cinturó, sense més excuses.
 
Esquerra demana un nou tren tramvia Terrassa/Sabadell - Granollers que permeti connectar i oferir un servei a Polinyà, Palau-Solità i Plegamans i Lliçà d'Avall, tots els municipis sense oferta ferroviària. A curt termini implantar una línia BRCAT que cobreixi aquesta demanda fins al desenvolupament de la línia ferroviària.
 
La proposta és l'alternativa presentada per esquerra al Quart Cinturó basada en la mobilitat sostenible, enfront l'opció caduca i insostenible plantejada pel govern espanyol. Així, es proposa un tren orbital i una millor connexió amb Rodalies i Ferrocarrils, millorar la xarxa viària secundària del Vallès i les connexions entre els vallesos, la protecció agroforestal i un corredor biològic per protegir la fauna, a més de l'exigència al ministeri que aturi definitivament el projecte del Quart Cinturó.