Prats de Lluçanès

Notícia

EL JOVENT MEREIX SER ESCOLTAT

Posicionament del Grup Municipal d’ERC-Prats de Lluçanès davant la programació de Nadal que ha publicat l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.
 
És evident que tornem estar en emergència sanitària i el nostre poble no n’és aliè, ans al contrari, i cal extremar mesures, cal demanar responsabilitat individual i col·lectiva i cal prendre consciència d’això per frenar aquesta nova onada de la pandèmia i els contagis.

Celebrem que s’hagin readaptat activitats per poder tenir un mínim de dinamització al poble en unes dates tant senyalades.

Constatem, i lamentem, que aquesta readaptació no ha tingut en compte el jovent, ni s’han plantejat alternatives. El jovent mereix ser escoltat, prou d’oblidar-se del jovent, un col·lectiu a qui la pandèmia ha afectat plenament en una etapa cabdal a la seva vida.

Demanem, doncs, que es faci d’urgència un replantejament, una convocatòria pública de joves per tractar la situació i es treballi una programació pels i les joves del poble. Ho mereixen.

També demanem que s’activi l’acord, aprovat el gener d’aquest mateix any 2021, en el que reclamàvem mesures de prevenció, detecció i suport a la salut mental del jovent (clica aquí)

Sol·licitem també fer un anàlisi acurat de les afectacions econòmiques que la nova onada de pandèmia pugui tenir als agents econòmics locals i s’activi una línia de suport per pal·liar aquestes afectacions.

Per últim, volem enviar una abraçada plena d’energia i solidaritat a les persones que pateixen el covid-19, directa o indirectament, els negocis que en reben les conseqüències i el personal sanitari que tant hi dedica.

I desitjar a tothom, malgrat tot, unes bones festes.