Premià de Mar

Totes les notícies

Inaugurada la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Ahir es va inaugurar la nova biblioteca que es va omplir de gom a gom de veïns que volien conèixer les noves instal·lacions i que es varen començar a gestar els nostres regidors de cultura.  L'acte d’inauguració va ser presidit per la directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat, Anna Falguera en nom del conseller Joan Manuel Tresserras i pel president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, l'alcalde, aixi com els Regidors de Cultura, Josep Maria Molins i el seu antecessor el company Ernest Casadesús. El centre obrirà les seves portes al públic de manera oficial el día 26 a les quatre de la tarda.

Es constitueix la Taula per la Inclusió Social.

Pas endavant important en matèria de Serveis Socials. Ahir es va constituir formalment la Taula per la Inclusió Social de la ciutat un ens que ha de permetre la coordinació entre l’àrea de Serveis Socials i les diferents entitats de la ciutat que treballen en aquest àmbit com són les Càrites de les dues parròquies, la Creu Roja i l’església evangèlica. La creació d’aquesta Taula per la Inclusió Social ha de permetre una millor operativitat de treball en la gestió de les diferents situacions que tracten entitats i Serveis Socials.

Daniel Torres anirà en el número 69 de les llistes, al Parlament de Catalunya.

El Consell Nacional d’ERC va ratificar aquest dissabte les llistes que presenta a les eleccions al Parlament de Catalunya de la propera tardor. El nostre president, Daniel Torres, ocuparà el número 69 d’aquestes llistes. Per la seva part, el nº1 del partit pel Maresme, Pere Aragonès, ocupa el número 7 a les llistes pel Parlament de Catalunya. Daniel Torres veu difícil que des d’aquesta posició arribi a treure l’acte de diputat tot i que confia en el gir que al seu entendre està donant la intenció de vot a ERC. El dijous 22 de juliol hi haurà a un acte en relació a les eleccions al Parlament de Catalunya. El director general de Governació, Jaume Oliveras, oferirà al Centre Cívic una xerrada al voltant de la Llei de Consultes.

Serveis Socials signa el contracte programa 2010 amb l’Institut Català de les Dones.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del Contracte Programa 2010 per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre l’Institut Català de les Dones i la Regidoria de Serveis Socials. La finalitat del conveni, que comptarà amb una aportació anual de 20.300 €, passa per obtenir una millor eficàcia en la gestió dels serveis d’informació i atenció a les dones comptant amb el treball que prèviament s’ha fet de manera conjunta entre la regidoria i Generalitat. Parlant de les aplicacions més immediates d’aquest Contracte Programa, la regidora de Serveis Socials de Premià de Mar ha plantejat l’ampliació en dies de funcionament del servei d’assessoria jurídica que la regidoria posa a disposició de les dones. L’acte de signatura del Conveni Programa 2010 ha comptat amb l’assistència de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, i la nostra regidora, Mercè Gisbert.

Subvenció de 700.000€ per a l’Amistat.

La Regidoria de Cultura rep una subvenció de 700.000€ per a la reforma del Centre Cultural l’Amistat per a aquest 2010. El nostre regidor Josep Maria Molins, ha indicat que aquesta subvenció els permet anar més tranquils en matèria pressupostària pel que fa a l’Amistat. Els propers dies, les obres de remodelació de l’Amistat començaran la segona fase, que inclou els espais interiors, les instal·lacions i els serveis.

Mercè Gisbert adverteix que s’hauran de buscar més recursos per a Serveis Socials.

La regidora de Serveis Socials, Mercè Gisbert, adverteix que s’hauran de buscar més recursos per atendre les necessitats del departament de cara al Pressupost Municipal del 2011. Mercè Gisbert va recordar que l’element més delicat amb el que es treballa des de Serveis Socials és l’atenció a les famílies, un àmbit que requereix cada cop de més recursos davant de la situació de crisi.

Josep Maria Molins - lectura positiva del seu primer any a la regidoria de Cultura.

El regidor de cultura, Josep Maria Molins ha fet una lectura positiva del seu primer any al capdavant de la Regidoria, malgrat la situació de crisi i ha agraït el suport rebut pels tècnics i col·laboradors de la regidoria. Josep Maria Molins ha explicat que la regidoria prepara els objectius del curs pensant en que ens trobem en any electoral i ha dit que compta amb que el teatre de l’Amistat estarà enllestit abans de les eleccions municipals del mes de maig.