Premià de Mar

Totes les notícies

La regidoria de Cultura oferirà cursos d’informàtica gratuïts.

La regidoria de Cultura ofereix cursos d’informàtica gratuïts oberts a tothom a partir del proper mes d’octubre. Els cursos es fan a través dels plans d’ocupació del Departament de Treball de la Generalitat i s’impartiran al Centre Cívic en horaris de matí i tarda i a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras per les tardes.

Signat a Premià de Mar el Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme.

Aquest migdia ha tingut lloc a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras l’acte de signatura del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme. La nostra regidora de Serveis Educatius Mercè Gisbert, ha explicat que l’acte d’avui implica la culminació d’un procés encetat un any enrere a la recerca d’un millor sistema organitzatiu de l’ensenyament a la comarca. El Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme implica la descentralizació dels serveis educatius de manera que les decisions es prenen des del territori amb un major coneixem de la realitat de cada cas.

La Regidoria de Cultura rep una subvenció per l'Amistat.

El departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat ha atorgat a la regidoria de Cultura una subvenció de 14.700€ a invertir en material audiovisual per al teatre de l’Amistat. Pel que fa a les obres del teatre, en aquests moments es treballa en les instal·lacions a l’interior de l’edifici. Des de la regidoria compten amb que les obres acabin definitivament durant el primer trimestre del 2011, dins del termini previst.

El ple rebutja una moció d’ERC sobre la independència.

ERC presenta una moció demanant que Premià quedés moralment fora de la Constitució i es van quedar sols en els vots a favor. PP, Socialistes i Coalició d’Esquerres van votar en contra. Per la seva part CiU va donar llibertat de vot als seus regidors i cinc d’ells van optar per l’abstenció mentre la resta votaven en contra.

Diverses regidories organitzen activitats pels nens durant els dies del Nadal.

Les regidories de Cultura, Joventut, Esports i Promoció Econòmica comparteixen l’organització d’activitats nadalenques a Premià de Mar. Aquestes activitats substitueixen el certamen Nadàlia, que ja no es va fer l’any passat per motius econòmics. Des de l’Àrea de Cultura es preparen actes a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveres i cinema al Centre Cívic. Cultura està treballant també en l’organització de la Cavalcada de Reis que en aquesta ocasió acabarà a la Plaça de la Sardana.  

Serveis Socials duplica els ajuts d’urgència a famílies en només 3 anys.

El número d’ajuts d’urgència que s’ha tramitat des de l’àrea de Serveis Socials a famílies de Premià de Mar s’ha duplicat en els darrers 3 anys. Durant el 2010 s’han atès 97 famílies per aquest procediment d’urgència. Les ajudes des de Serveis Socials s’han multiplicat també en beques escolars els darrers anys coma conseqüència de la crisi econòmica.

La regidoria fa una balanç positiu del curs escolar a Premià de Mar

La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, ha fet una lectura en positiu del desenvolupament del curs escolar 2009-2010 a Premià de Mar. Gisbert ha destacat com a element més important la posada en funcionament de la Zona Educativa del Serveis Territorials del Departament d’Educació del Baix Maresme.

JERC - PM

Les JERC-Premià de Mar, en marxa!

S'està constituint una nova secció local de les JERC a Premià de Mar. En aquest sentit, Daniel Torras, president de la secció local d'Esquerra, afirma que "el jovent es mobilitzi per valors de defensa de dels més desafavorits, per la justícia social i per la independència de la nostra nació és una mostra que l'espai polític, de l'esquerra nacional, tindrà futur". Torras ha valorat com "molt positiu" que hi hagi joves que estiguin disposats a invertir temps i esforços per un Premià i un país millor. En aquest sentit, a l'espera de la presentació oficial de les JERC, el president de la secció local ha ofert tot el suport i tota la col·laboració que sigui necessaria per tal de dinamitzar els joves que vulguin aportar la seva opinió política.

Parlament 2010

Esquerra agraeix els suports rebuts a Premià de Mar

Des de la secció local d'ERC Premià de Mar agraïm profundament a les persones que ens van fer confiança el seu suport, així com a la gent que es va apropar fins la nostre seu, i felicitem el conjunt de forces polítiques pels seus resultats i a la ciutadania de Premià de Mar per l'augment de la participació registrada. Us agraïm la confiança i refermem el nostre compromís de seguir treballant per una societat més justa i l'alliberament nacional del nostre País. Tornarem a Vèncer!! Salut i ànims!