Premià de Mar

Notícia

Entrevista de Pep Ripollès a Ràdio Premià de Mar


Pep Ripollès, portaveu d'ERC - Junts x Premià, ha estat entrevistat a Ràdio Premià de Mar dins del cicle d'entrevistes amb tots els portaveus dels grups municipals del poble.

S'ha comentat l'inici del nou curs polític després del període vacacional i ha parlat dels esdeveniments succeïts en l'àmbit municipal els últims mesos, com la incidència de la crisi de la pandèmia, la qual, segons ha declarat, hauria de propiciar que ens repenséssim com a societat.

El Pep Ripollès ha fet èmfasi en el fet que tenim l'oportunitat de fer autocrítica i discernir si la vida que portem és la que ens convé o no.

Un altre dels temes tractats ha sigut la cerca de consensos dels grups municipals, durant aquest primer any de mandat, per intentar assolir pactes que servissin per superar el bloqueig institucional.

El nostre portaveu ha afirmat que l'última aproximació amb JxPdM no va arribar a bon port perquè Méndez volia incloure el PSC en les converses, mentre que per a ERC - Junts per Premià era important que abans quedés clar l'acord entre els dos grups majoritaris.

Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç:

http://radiopremiademar.org/pep-ripolles-creu-que-la-crisi-de-la-covid-hauria-de-fer-que-ens-repensessim-com-a-societat/