Puigcerdà

Notícia

El Síndic a la Cerdanya


Arrel del Consell d'alcaldies del dia 23 de Setembre i aprovat el 16 d’octubre on va assistir el Síndic de Greuges el senyor Rafel Ribó on es va signar un conveni de col·laboració entre en Consell Comarcal de la Cerdanya i el Síndic de Greuges per donar màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades i que afectin competències comarcals.

L'acord estableix un tràmit anual de les queixes tramitades i amb un detall estadístic on podrà debatre en sessió plenària una vegada l'any. També estableix l'obligatorietat del Síndic de fer un mínim dues visites a poblacions Cerdanes per recollir dites denúncies i la divulgació per part del Consell a promocionar la figura del Síndic.

Dijous 19 de novembre l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya farà atenció telemàtica a la Cerdanya. Atendran a les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l'administració pública i també sobre les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Les visites s'atendran per video-trucada o telefònicament. Prèviament cal concretar l'entrevista trucant al telèfon gratuït 900124124 o enviant un correu electrònic a [email protected]