Puigcerdà

Campanyes

imatge

Posem la bandera al balcó

Hola, Puigcerdà Som Tots i Albert Piñeira Brosel ! Davant la sentència del tribunal suprem de prohibir, entre d'altres, penjar la bandera LGTBI+ al balcó de l'Ajuntament, i aprofitant la setmana LGTBI+, demanem fer un pas endavant per la llibertat d'expressió i els drets humans i posar la bandera LGTBI+ al balcó de l'Ajuntament!

imatge

Diguem sí al producte de casa nostra, diguem sí al producte de km0

Durant aquests dies de confinament, es hora de cuidar la nostra salut mitjançant l'alimentació i l'esport dins a casa.  És per aquest motiu, des d'@ercpuigcerda i el @joventcerdanya animem a la població del municipi de Puigcerdà a consumir aliments de Km0 abans de productes industrials.  Finalment volem agraïr la feina feta en aquests dies al sector primari (agricultors i ramaders) però també als artesans.

imatge

Si no mires esport femeni, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle

Des d'ERC a Puigcerdà i el Jovent República a la Cerdanya ens afegim a la campanya si no mires esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle. Es per aquest motiu, aprofitant el pròxim 8 de març, la nostra formació republicana entrarem una moció a l'Ajuntament de Puigcerdà en la defensa dels drets de les dones. Seguim lluitant per construir un món més lila. #sinomiresesportfemenitestasperdentlameitatdelespectacle

imatge

Recollida de diners per la Caixa de Solidaritat

Avui hem estat recollint diners per la Caixa de Solidaritat a la pl herois. Puigcerdà i la Cerdanya sempre el costat de la democràcia. No deixarem d'estar mai el costat dels encausats per defensar les urnes. Moltes gràcies a tots els participants!!! #Seguim

imatge

Vols gaudir d'un diumenge solidari?

El proper dia 23 de 10h a 14h estarem a la plaça Barcelona recaptant diners per la Caixa de Solidaritat. Gràcies a l’esforç col·lectiu, les últimes setmanes s’ha aconseguit recaptar els 4,1 milions d’€ per a la finança que el Tribunal de Cuentas havia imposat a 28 persones membres del govern de la Generalitat per la organització del referèndum de l’1 d’Octubre. Malgrat això la repressió no s'atura!!!  Seguim tenint centenars de persones represaliades, més de 600 de noves els darrers 6 mesos, més d’un centenar de causes obertes, i malauradament se n’obren de noves cada dia.

imatge

Marxa transfrontanera pel canvi climàtic

Ahir vam participar a la marxa transfrontanera pel canvi climàtic. Davant de l’emergència climàtica que estem vivint, des d'@ercpuigcerda i el @joventcerdanya ens comprometem a donar una resposta ferma que impliqui el conjunt de polítiques públiques energètiques, ambientals, de sostenibilitat, de salut pública, econòmiques, de benestar i qualitat de vida que ens permetin avançar de manera decidida.

imatge

Tradicional penjada de boles a l'arbre de desitjos a la Plaça Santa Maria

Ahir vam participar amb la @maratotv3amb la tradicional penjada de boles a l'arbre de desitjos a la Plaça Santa Maria.  Solidaritat, esfuerzo, treball són paraules que demostren cada dia les persones que pateixen les malalties minoritàries.  Des d '@ercpuigcerda yo el @joventcerdanyacreiem que hem de continuar apostant per la ciència i la investigció per trobar la cura per aquestes malalties.