Puigcerdà

Notícia

Mai és tard si la dita és bona


El que en un començament va ser motiu de moltes disputes i que fins i tot va ser el principal argument de l’actual equip de govern per conquerir l’alcaldia, ha esdevingut un actiu per a la vila que ara ningú no pot obviar.

Ningú pot negar que l’activitat que ara es desenvolupa a tot el centre del poble és molt més ordenada i pensada per a les persones, que poden interactuar amb infinitat d’activitats, experiències de comerç i restauració i gaire bé sense haver de patir pel trànsit rodat.

Els grans canvis socials sempre els encapçalen i promouen els valents, els que miren pel bé comú i majoritari, avantposant aquestes prioritats als seus interessos personals.

Ningú pot negar que els canvis i millores més grans i importants que ara gaudeix la vila han vingut del grup d’ERC, com ara la Residència, l’Escola Bressol, el nou CAP, l’hospital transfronterer, el parc i llac Cordomí o del Torniquet, la Biblioteca, el pla urbanístic del 2006, els ascensors de l’estació i del convent i, evidentment, la peatonalització del centre històric, amb les places de Santa Maria, Ajuntament, Cabrinetty i el Passeig 10 d’Abril.

Ara només cal acabar de dinamitzar aquest centre amb un pla de millora en l’aparcament, i des del grup d’ERC Puigcerdà no podem deixar de pensar en futur i, entre d’altres aspectes, aquest en serà un de prioritari.
Cal seguir amb la llavor dels que ens van precedir i que ha estat aletargada durant aquests darrers vuit anys.

Joan Manel Serra
Regidor d’ERC a l’Ajuntament de Puigcerdà