Puigcerdà

Qui som

Estimat company / Estimada companya,

En nom de tota la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya i de Puigcerdà, us donem la benvinguda a la nostra pàgina web. Un punt de trobada per a tothom, sigui militant o no, un espai on volem presentar el nostre dia a dia, exposar la nostra posició respecte a temes relacionats amb el nostre territori, sense deixar de banda els debats de política comarcal i nacional.

Defensem la política municipal com  el principal engranatge per a la construcció d’una República Catalana, és per això que assumim la responsabilitat de posar les nostres institucions sempre al servei de la nostra gent, sent el seu altaveu per garantir tots els drets i llibertats.  

El creixement del nostre projecte republicà ens anima a continuar treballant amb la determinació, la il·lusió i el compromís que van prendre els fundadors del nostre partit i la nostra gent ho continuarà fent,  cada minut, amb la transparència i la honestedad que tu et mereixes.

Esperem que aquesta eina de treball serveixi com a pont de comunicació i diàleg amb tots vosaltres i on a més us explicarem  les nostres propostes, opinions i activitats cíviques i polítiques pel nostre municipi. És per això que us animem a que ens feu arribar els vostres suggeriments, inquietuds i propostes mitjançant el nostre correu electrònic ([email protected] o [email protected]).

#RefemPuigcerdà

Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Puigcerdà.
Imatge