Reus

Notícia

Romeva: "La República serà feminista o no serà"

Aquest dimarts, el vicesecretari general de Prospectiva i Agenda 2030 d’Esquerra Republicana de Catalunya, Raül Romeva, ha conegut de primera mà projectes vinculats amb la igualtat de gènere que són referents al territori com el Casal de les Dones de Reus; empreses pioneres al Baix Camp en l’elaboració de plans d’igualtat com Elring Klinger i també el projecte de cooperativa de cures i atenció a les persones, Les Abelles.
 
Durant la visita, Romeva ha conegut aquestes iniciatives que se centren en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS), número 5, vinculades amb la igualtat de gènere i ha posat el partit republicà al serveis d’aquests projectes que tenen com a objectiu construir un futur més sostenible i més just. En aquesta línia, Romeva ha explicat que “aquestes visites permeten conèixer projectes des de la vocació republicana, des de l’òptica feminista per seguir avançant cap a una societat més justa i igualitària”.
 
Aquestes visites s’emmarquen en les rutes que lidera Romeva arreu de Catalunya per conèixer de primerà mà projectes que impulsen els diversos municipis en matèria d’igualtat i sostenibilitat.