Ripoll

Notícia

Lluís Orriols, comença la seva etapa com a nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Ripoll

En el ple d’aquest dimarts 30 de juny de 2020, Lluís Orriols prendrà possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Ripoll, en representació del Grup Municipal d’ERC.

Lluís Orriols i Fàbregas anava al quart lloc de la llista d’Esquerra a les darreres eleccions municipals de maig del 2019. En aquests moments substitueix a l’anterior regidora i cap de llista dels republicans, Nani Mora i López.

El nou regidor, Lluís Orriols, és empleat de banca. Ens transmetia aquestes sensacions abans de començar aquesta nova etapa:
 
“Estic il·lusionat pel nou repte.
Sóc independentista de tota la vida, simpatitzant d'ERC des de l'adolescència, el tema del procés em va fer decidir a fer un pas més i acceptar a formar part d'una gran llista.
La llàstima ha estat haver d'entrar per la renúncia per motius de salut de la gran companya Nani, a qui desitjo tot el millor.
Amb 52 anys, soc conscient que hauré de sacrificar part del temps que dedico a les meves aficions, com poden ser els esports, sobretot els de muntanya, o a fer tertúlia amb els amics a les terrasses, als viatges i a les xefles, però ho faré encantat.
Apassionat de Ripoll, de la seva gent i el seu magnífic entorn,  espero transmetre la il·lusió, la fermesa, el treball i la honradesa, per fer-ho el millor possible en aquesta nova etapa a l'Ajuntament de Ripoll. “
 
Molta sort company!