Ripoll

Totes les opinions

Casilda Gómez

Gràcies per l'oportunitat

Ara fa quatre anys vaig assumir el compromís i la responsabilitat de treballar al servei dels vilatans de Ripoll. Conscients de que ens vareu votar i ens vareu fer confiança, per representar els vostres interessos, sintetitzant entre altres coses allò que tot ciutadà desitja “pagar el mínim d’impostos però obtenir els millors serveis" El nostre principal objectiu en aquesta legislatura era i continua essent una aposta ferma i estratègica per desenvolupar els serveis d’atenció integral a les persones i, en el compliment de la nostra responsabilitat, hem treballat per potenciar i /o millorar el funcionament del dia a dia, així com les instal·lacions d’infraestructures i tècniques dels Serveis per a la Gent Gran, els Serveis Socials d'Atenció Primària i la Policia Municipal Com en qualsevol etapa o període de gestió ens varem plantejar uns objectius, uns plans d’actuació a curt i mig termini, un treball i feina a desenvolupar i uns resultats.

Àngel Ferrer

Nota d’agraïment a Ripoll

Qualsevol projecte, activitat, obra, etc. du adjuntes un seguit de connotacions a nivell mediambiental, mostra de transversalitat, que cal contemplar, entendre i atendre. Tant conceptuals i legals, respectant les directives, les lleis, els decrets, les ordenances… com de valors i de sensibilitats en vers les persones i el territori que a voltes no es poden assumir en la seva totalitat. Tanmateix, i en general, no tinc cap mena de dubte que en tot allò que s’ha desenvolupat i dut a terme des de l’Ajuntament de Ripoll els darrers quatre anys, hi ha hagut la voluntat de fer-ho de la millor forma possible, i així cal entendre-ho.

Ramon Prat

RIPOLL AL COR.

La vida és un camí llarg, ple de viaranys i encreuaments a triar. Enguany per a mi finalitza una trajectòria de 8 anys a l’ajuntament de la nostra estimada Vila. Voldria, al deixar enrere aquest trajecte, acomiadar-me de tots. Primerament agrair l’oportunitat que em va brindar la Teresa Jordà, excel.lent persona i millor alcaldessa, per poder tenir el goig i l’honor de ser regidor de cultura i turisme, primer tinent d’alcalde durant quatre anys i regidor de cultura durant els últims! També agrair al partit que m’ho va permetre ERC i sobretot als companys i companyes dels dos mandats.

Eudald Casas

Ripoll no pot parar i catalunya tampoc

La maleïda crisi està present en totes les converses, a les cases, al carrer, a les empreses... A tots ens preocupa aquesta situació i ens agradaria que les coses anessin millor. Voldríem que l’atur disminuís, el benestar es mantingués, el consum s’anés recuperant, gaudir d’uns serveis públics acceptables... Al meu entendre hi ha dues maneres d’afrontar les dificultats econòmiques.

Àngel Ferrer

La legislatura 2007-2011, un canvi espectacular, un Ripoll molt i molt millor. (2)

(…) I després de recordar les importants i necessàries millores i els nous projectes duts a terme per l’actual Ajuntament de Ripoll, com ara l’evident i interessant resultat de la llei de Barris, el nou i flamant Museu Etnogràfic, el nou i servicial Pavelló de l’Avellaneda (CTE), la nova i impressionant biblioteca, les convenients obres de rehabilitació i adequació de les escoles i de l’Institut, la recuperació definitiva de l’espai de La Lira, les neteges dels nostres rius, etc.

Teresa Jordà

Bategant com el primer dia

Recordo el dia que un bon amic, republicà, independentista i sobretot, ripollès a ultrança, fent un cafè em va demanar d’encapçalar el projecte municipal d’ERC. Tot i que l’any 1995 ja vaig anar a les llistes, no va ser fins l’any 1999, quan amb 26 anys vaig acceptar el repte de ser alcaldable, amb il·lusió, i ganes de treballar a consciència pel poble que estimo amb devoció. Confesso que fou un repte, una experiència irrepetible i un orgull.

Àngel Ferrer

La legislatura 2007-2011, un canvi espectacular, un Ripoll molt i molt millor. (1)

Recordo com era el centre de Ripoll. Unes façanes deteriorades, decadents, grises i deixades que no gens afavorien la imatge de capitalitat que anhela la nostra vila de Ripoll. L’actual Ajuntament de Ripoll aconsegueix, mitjançant el suport de la Llei de Barris, la complicitat i l’agraïda sinèrgia dels propietaris i de les propietàries dels edificis en qüestió, embellir de forma excepcional el Barri Vell de Ripoll.

Eudald Casas

Article sobre el Barri Vell

La transformació del barri vell de Ripoll: un exemple d’emprenedoria Expressions com: “quin canvi que ha fet Ripoll aquests últims anys!”, “a aquest poble se li donat la volta al mitjó!”, “és un plaer poder passejar tranquil·lament pel nou centre!”, es poden escoltar avui en boca de moltes persones, si bé és cert que la majoria d’opinions provenen de visitants que s’acosten a la vila des d’altres contrades.

Estar de Sort

Mirant enrera els quatre anys que hem passat me n’adono de la sort que he tingut de formar part d’aquest Equip de Govern. Unes persones treballadores, implicades i honestes amb les que he tingut la immensa sort de compartir les ganes de pencar pel poble que tots tenim dintre. Han treballat molt bé perquè Ripoll sigui capital de comarca i un referent no només al nostre territori, sinó també a tot Catalunya.