Ripoll

Qui som


Aquesta pàgina a internet és un mitjà més per el qual tothom pot conèixer la secció local d'ERC de Ripoll, pot contactar-hi, pot informar-se, pot criticar, pot opinar, pot compendre, pot apuntar-se al projecte d'Esquerra...

Des de la secció local creiem que la comunicació és clau per el bon funcionament i l'entesa entre la gent i per això hem decidit crear aquest pàgina, un punt de referència a Ripoll i arreu. La web d'una organització política ripollesa, indepedentista, d'esquerres i republicana: Esquerra Republicana de Catalunya RIPOLL.

El projecte d'Esquerra és el de tots vosaltres. Som gent de carrer, gent treballadora, compromesos amb els nostres ideals, i molt il.lusionats per aconseguir que Ripoll sigui cada dia millor per a tothom. Som gent honesta i senzilla, conscients que de vegades també cometem errors, però dediquem tots els nostres esforços per prendre cada dia bones decisions, escoltant a tots els ripollesos. Estimem Ripoll i estem orgullosos de viure-hi i de poder participar del seu progrés.

Des del Bressol de Catalunya desitgem que algun dia ben proper s'aconsegueixi la independència del nostre estimat país!

Salut i República! Catalana Independent!